Ana sayfa Dizi Haberleri Bir şok ayrılık daha! Yasak Elma dizisinden giden gidene! O isim de veda ediyor…

Bir şok ayrılık daha! Yasak Elma dizisinden giden gidene! O isim de veda ediyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Pazartesi akşamları Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde neler oluyor kimse bir şey anlamadı? 85. bölüm senaryosunu okuduktan sonra Eda Ece’nin sosyal medyadan yaptığı paylaşımla herkes merak içinde kalmıştı. Senaryoyu okuyunca şok olduğunu söyleyen Ece’nin paylaşımının ardından Talat Bulut’un diziden ayrılacağı öğrenilmişti.

Halit Argun karakterini oynayan Talat Bulut’un, karakterin ölmesiyle diziden ayrılacağının ardından, aynı bölümde Gökhan Alkan’ın da diziden ayrılacağı gündeme geldi. Kerim karakteriyle diziye yeni katılan Alkan’ın ardından bir başka kulis bilgisi daha sızdı.

Dizide Halit Argun’un kızı Lila’yı oynayan Buçe Buse Kahraman’ın da diziden ayrılacağı konuşulmaya başlandı. Tam herkes neler olduğunu anlamaya çalışırken, Barış Kılıç’ın da diziden ayrılacağı yönünde kulis bilgileri dolaşmaya başladı.

Med Yapım imzalı dizideki bu ayrılıklar, herkesi şaşkına çevirmişken bir haber daha gündeme bomba gibi düştü! Gazeteci Birsen Altuntaş’ın tv100’deki haberine göre, dizide Yiğit karakterini oynayan Doğaç Yıldız da veda ediyor!

Neredeyse kadronun yarısının gideceği ortaya çıkınca izleyenler için 85. bölümü beklemek daha da zorlaştı! Ne oluyor da bu kadar kişi bir anda diziden ayrılıyor? Bir patlama, kaza gibi bir olayla hepsi bir anda mı ayrılacak, yoksa teker teker diziden farklı bölümlerde gidecekler mi?

Bir şok ayrılık daha! Yasak Elma dizisinden giden gidene! O isim de veda ediyor... 7

Şimdilik bu sorunun yanıtı yok ve merakla bekleniyor ama kala kala dizide Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade kaldı neredeyse! Bir kaç yan karakterle birlikte bu 3 kadının entrika dolu hayatlarını izleyeceğiz anlaşılan. Yeni karakterlerin diziye dahil olması ihtimali de yüksek!

4. sezonda ivme kaybetmeye başlayan diziyle ilgili ani ve radikal bir karar mı alındı bilinmiyor ancak 85. bölümden sonra bambaşka bir yere evrileceği de anlaşılıyor hikayenin…

Bu arada Talat Bulut’un ölüm sahnesinin çekildiği de ifade edilmekte…