Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisine emek veren bir oyuncu daha ayrıldı ve hukuki süreç başlattı!

Savaşçı dizisine emek veren bir oyuncu daha ayrıldı ve hukuki süreç başlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle 4 sezon buluşan Savaşçı dizisi, 5. sezona 3 stok bölümle başladı ama yaşanan sorunlar nedeniyle çekimlere bir türlü başlanamadı. Sonraki süreçte Berk Oktay ve Gaye Turgut Evin gibi iki başrol oyuncusunun kadrosundan ayrıldıklarını duyurdukları Savaşçı dizisinde yine bazı oyuncuların ayrılık haberleri peş peşe geldi.

Gökçen’i oynayan Elit Andaç Çam ayrıca, Astsubay Demir Döğer karakteriyle Ogeday Girişken’in de yapımdan ayrıldığı belirlenmişti. Ayça karakterini oynayan Feyza Sevil Güngör’ün de ekibe veda etti. Son ayrılık haberi ise Velid karakterini canlandıran Kayıhan Kızılırmak tarafından duyuruldu. Oyuncu, tüm ekibe teşekkür ederek, 57. bölümde katıldığı dizinin yeni döneminde yer almayacağını duyurdu.

Kayıhan, mesajında şöyle yazdı: “Savaşçı’ya gönül verenler. Uzun zamandır haklı olarak soruyorsunuz. Benden duyun istedim. 57. bölümde dahil olduğum bu güzel projeden bugün itibariyle kesin olarak ayrılmış bulunmaktayım.”

1982 Afyon doğumlu olan Kayıhan, ayrılık sebebini net olarak belirtmese de hukuki süreç başlattığını duyurdu.

Oyuncu, “Şu kadarını bilmelisiniz. Vicdanım rahat. Bu işin gerçek sahipleriyle asla bir problemim yok. Bu projenin gerçek sahipleri değerli ağabeyim Süleyman Çobanoģlu’na, beni bu projeye sana inanıyorum diyerek dahil eden sayın Gül Güzelkaya hocama ve Gülizar Vatanlar’a sonsuz teşekkürler. Haklarını ödeyemem. Birlikte çalıştığım gerçek savaşçılar olarak andığım değerli set çalışanı arkadaşlarıma teşekkürler.

Birlikte çalıştığı tüm ekip arkadaşlarına ve oyuncu dostlarına da teşekkür eden Kayıhan Kızılırmak, özel bir teşekkürü ise Çiğdem Ülgen karakterine hayat veren ve geçtiğimiz günlerde projeden ayrıldığını duyuran Gaye Turgut Evin’e gönderdi.

Savaşçı dizisine emek veren bir oyuncu daha ayrıldı ve hukuki süreç başlattı! 7

Oyuncu, “Benimle birlikte bu zaman diliminde savaşan Gaye Turgut Evin kardeşime ayrıca teşekkür ederim. Benden yana yukarıda ki tüm isimlere hakkım geçtiyse helal olsun. Sizler de haklarınızı helal edin. Ve izleyicilerimiz bizi zirvede tutan her pazar evine konuk eden muhteşem insanlar hakkınızı helal edin. Başka bir macerada görüşmek üzere” diye yazdı.

Bu arada Savaşçı dizisinin yenilenme çalışmaları devam ediyor ve Adını Sen Koy dizisi ile tanınan Erkan Meriç ile Çocuklar Duymasın’ın Taşfırın Haluk’u Tamer Karadağlı, dizinin yeni oyuncuları oldular. Savaşçı’nın yenilenen bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil.