Ana sayfa Dizi Haberleri İçimizi titretiyorsun Nurgül Yeşilçay, iyi ki Kefaret dizisi var!

İçimizi titretiyorsun Nurgül Yeşilçay, iyi ki Kefaret dizisi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Kefaret dizisi, ilk 4 bölümlük performansı ile güçlü bir sunum ile kendisine iyi bir yer edindi. Daha yeni bir yapım olmasına rağmen hem hikayesini sevdirdi ve de oyunculuk performansları ile öne çıktı.

Kimi hayranlar Nurgül Yeşilçay – Mert Fırat dizi çiftinin pek birbirine yakıştıramadıklarını yazsalar da aslında ekrana bambaşka bir görüntü yansıyor. Her iki isim de gayet iyi bir enerji ortaya koymakla kalmıyor, karakterlerinin hislerini de izleyicilere geçirmeyi başarıyor.

Kefaret dizisinin Zülfü Livaneli’nin kitabından Mahinur Ergun tarafından uyarlanması da her zaman özellikle belirtilmeli. Zira dizinin hikayesindeki akışkanlık ve abartısızlık izleyicileri kendisine daha da çok çekiyor. Sade ama güçlü bir anlatım tarzı ortaya koyan Kefaret’te Nurgül Yeşilçay’ın annelik hallerini görenlerin ise içi adeta titriyor…

Bir anne ancak bu kadar güçlü bir şekilde duygusunu ekrana yansıtabilir. Ünlü oyuncu da aslında ne kadar iyi bir seçim olduğunu bu yönüyle ortaya koyuyor. Kefaret’in 5. bölümünde Sude’nin kendisine teslim edileceğini öğrenen Zeynep’in fragmana yansıyan hali bile izleyenler için duyguların kabardığı anlar. Bu sahnenin devamında neler olacağını da Pazar akşamı izleyebileceksiniz.

Sude’nin Zeynep’in kızı olmadığı düşüncesi sosyal medyada sürekli dile getirilen bir izleyici yorumu… Kefaret dizisi hayranları Zeynep’in gerçek kızının başka bir çocuk olduğunu ve Sude’nin bundan sonra nasıl bir durumla karşılaşacağını çok merak ettiklerini belirten yorumlarda bulunmakta.

Kefaret dizisinin her bölümünü adeta iple çeken bir izleyici grubu oluştu. Yeni dizi kendi kemik izleyici kitlesini kısa sürede oluşturdu. Her geçen bölüm daha da güzelleşen bir hikaye ve Zeynep’in yaşadığı duyguları ekranda hisseden, Sinan’ın içinde hapsettiği büyük aşkın patlamasını heyecanla bekleyen bir izleyici kitlesi var.

Kefaret için “iyi ki var” diyen dizi hayranları, 20 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak 5. bölümün heyecanı içinde…