Ana sayfa Sosyal Medya O nasıl şirinlik öyle! Hande Erçel’in yeğeni Mavi’nin doğum günündeki fotolarına düşen düşene!

O nasıl şirinlik öyle! Hande Erçel’in yeğeni Mavi’nin doğum günündeki fotolarına düşen düşene!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox Tv’de Cumartesi akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisindeki Eda rolüyle ekranlara geliyor Hande Erçel. Genç ve başarılı oyuncu, aynı zamanda son dönemin popüler kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Kendi kuşağında dikkat çeken bir isim olan Erçel, instagram’da da hayli etkin bir isim. Oyuncu, 18 milyona yaklaşan takipçisiyle de dikkatleri çekiyor.

Kerem Bürsin ile başrolünü oynadığı diziyle birlikte daha çok konuşulmaya başlayan Hande Erçel, 2019 yılının Şubat ayında annesi Aylin Erçel’i kaybettikten sonra işine ve ailesine sarılarak acısını hafifletmeye çalışıyor. Bu süreçte onu en çok mutlu eden şeyin de yeğeni olduğu, yaptığı paylaşımlardan anlaşılmakta.

Hande Erçel, annesinin de adını taşıyan Aylin Mavi’nin 1. yaş günü kutlamasına katıldı. Ablası Gamze Erçel’in kızı olan Mavi, yeni yaşında bembeyaz kıyafetler içinde prenses gibiydi.

Teyze olarak her fırsatta yeğenine koşan ve onu bağrına basan Hande Erçel de bu özel günde Mavi gibi beyaz kıyafetler içindeydi.

Oyuncu, 17 Aralık 2019 doğumlu Mavi’nin en özel doğum gününde de onu yalnız bırakmadı. Erçel, yeğeni ile çekilen fotoğraflarını da hayranlarıyla instagram’dan paylaştı.

Hande Erçel’in paylaşımına yarım saat içinde 850 bini geçen beğeni gelmesi ise dikkat çekti.

Binlerce yorumun yapıldığı fotoğraflara ilk yorumlardan birisini de Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte oynadığı Neslihan Yeldan yaptı.

O nasıl şirinlik öyle! Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin doğum günündeki fotolarına düşen düşene! 10

Yeldan, minik Aylin Mavi’nin saçına takılı olan şapkaya atıfta bulunarak “Yaa o şapka nedir o şapkaa” notuyla birlikte kalp ve öpücük emojileri gönderdi.

Hande Erçel, kendisine henüz ‘teyze’ diyemeyen ve ‘tete’ diye hitap eden yeğeni ile pozlarını ‘tetesi’ etiketiyle paylaştı.

İşte o bakmaya doyamayacağınız teyze yeğen fotoğrafları…

O nasıl şirinlik öyle! Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin doğum günündeki fotolarına düşen düşene! 11

O nasıl şirinlik öyle! Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin doğum günündeki fotolarına düşen düşene! 12

O nasıl şirinlik öyle! Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin doğum günündeki fotolarına düşen düşene! 13