Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin beğenilen, Söz dizisinin beğenilmeyen özelliği!

Savaşçı dizisinin beğenilen, Söz dizisinin beğenilmeyen özelliği!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Berk Oktay, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Murat Serezli’nin yer aldığı Savaşçı dizisinin 44. bölümü 13 Mayıs Pazar akşamı saat 20.00’da izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak.

Aksiyon sahnelerinin basitliği nedeniyle eleştirilen dizi, son dönemde Amerikan karşıtlığı yayması bakımından ise bazı izleyicileri mutlu etmişe benziyor.

Dizideki aşk sahnelerinin azlığı ve bu noktada fazla detaya girilmemesinin, aksiyonun ön planda tutulmasının bazı izleyicileri Söz dizisinde Savaşçı dizisine kaydırdığını gözlemliyoruz.

Söz dizisinde Eylem-Fethi, Feyzullah-Su, Ateş-Nazlı ve Yavuz-Bahar aşkı ön plana çıkartılmakta…

Savaşçı dizisinde ise Kağan Bozok ile Aslı Özkaynak aşkı baskın bir aşk olmasına karşın, dizide bu aşka yönelik çok fazla sahne bulunmuyor ve olan sahneler de uzatılmadan tadında bırakılıyor.

Ayrıca Kürşat-Çiğdem, Yıldız-Serdar aşkları da dizide zaman zaman yer bulabiliyor.

Söz dizisinde ise karakterlerin aşkları çetrefilli, duygusal ve kırılgan bir yapıda devam ediyor. Zaman zaman bu aşkların dizide ciddi bir süre ele alındığı oluyor.

Anlaşılan kimi izleyiciler aşk sahnelerinin fazlalığı yüzünden Söz dizisinden vazgeçip Savaşçı dizisinde konumlanıyor.

Savaşçı dizisinin 44. bölümü merakla bekleniyor. İşte yeni bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüzbaşı Kağan Bozok yaşıyor mu? Madenin enkazında yapılan arama ve kurtarma çalışmaları sonuçsuz kalır ve Kağan’ın izine rastlanmaz. Albay Kopuz ve Kılıç Timi ise Kağan’ın akibeti netleşene kadar, durumu ailesinden saklamaya çalışır. Ancak bunu yapmak kolay olmaz.

SAVAŞÇI DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Savaşçı dizisinin beğenilen, Söz dizisinin beğenilmeyen özelliği! 7

Diğer taraftan Yeter’in İHA görüntülerindeki bir detayı farketmesi Albay Kopuz’un Kağan’ın hayatta olduğuyla ilgili inancını daha da arttırır. Seyfi’den gelen istihbarat ise Albay Kopuz’u harekete geçirir ve Kılıç Timi’ni çok gizli bir operasyona çıkarır. Şimdi bedeli ne olursa olsun Yüzbaşı Kağan’ı kurtarmak Albay Kopuz’un ve Kılıç Timi’nin hedefidir.