Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisinde son durum şu: ‘Aynı tas, aynı hamam’

Siyah Beyaz Aşk dizisinde son durum şu: ‘Aynı tas, aynı hamam’

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Siyah Beyaz Aşk dizisinin 30. yeni bölümü 14 Mayıs pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Son dönemde inişte olan dizi, geçtiğimiz hafta reytinglerde ciddi bir darbe yemişti.

İzleyicilerin diziye yönelik tepkilerinin devam ettiği, artık bazı konuların çözüme kavuşturulmasının dizi için daha iyi olacağı görüşü hakim.

Örneğin Özge, Jülide ve Cüneyt konularının çözüme kavuşması gerektiğini belirten izleyiciler, “Gerçekten insanlar sıkılmaya başladı. İnsanın izleyesi gelmiyor” mesajı ile sosyal medyada ortak bir duruş sergilemekte.

Finale koştuğu belirtilen dizinin 30. bölüm fragmanı yayınlandı.

Ancak bu fragman izleyiciyi mutlu etmeyi ve yeni bölüm öncesi heyecanlandırmayı başaramadı.

“Yine öylesine bir fragman, yani ‘şaşırdım’ diyeeğimiz bir şey yok” mesajıyla dizinin yeni bölümünden pek de umutlu olmadıklarını anlatan seyirciler bulunuyor.

“Bunlar iplerini kendi kendilerine çekiyorlar. Senaristler ve kanal her şeyi bozdu” diyen bazı izleyiciler ise dizinin hikayesine yönelik tepkinin dinmediğine işaret ediyor.

Siyah Beyaz Aşk dizisi hayranlarının senaristlerden dileği bu çocuk meselesinin bir an önce çözüme kavuşması.

İşte 30. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ferhat’ın “git” demesi ile masalın bittiğini kabul eden Aslı, kalbi kırılmış bir şekilde evi terk eder. Yeni bir hayata başlamaya kararlı olan Aslı için aşkını geride bırakmak mümkün olabilecek midir?

Hülya ve Dilsiz ’in düğünü Ferhat ile Aslı’yı tekrar bir araya getirecekken düğün gecesi ortaya çıkan beklenmedik tehlike kimi hedef alacaktır?

SİYAH BEYAZ AŞK DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Siyah Beyaz Aşk dizisinde son durum şu: 'Aynı tas, aynı hamam' 7

Düğünde yaşanan şok edici olay, Yiğit’in eline Namık Emirhan’ı hapse attıracak çok önemli bir kozu vermiş olacaktır. Yiğit, hedefine doğru ilerlerken atacağı adımlar Ferhat’ı da hayatının en önemli sırrı ile yüzleşmenin eşiğine kadar getirecektir. Ferhat, Namık ile büyük yüzleşmesine giderken, Yiğit’in kurduğu plan başarılı olabilecek midir?

Aslı’nın evden gidişi Vildan’ın Ferhat ile ilgili umutlarını iyice artıracaktır. Ancak, Aslı ve Ferhat aşkının arasına girebilmenin sandığı kadar kolay olmayacağını gören Vildan hayatı ile ilgili önemli bir karar vermenin eşiğine gelir. Vildan’ın bu kararı ne olacaktır?

Cüneyt, Abidin ve Gülsüm’ün kendisine kurdukları oyunu bozduğunu sanırken Gülsüm’ün beklenmedik hamlesi işleri tersine çevirecektir. Gülsüm, Abidin’in eve geri dönmesinin yolunu açarken, Cüneyt ise işlediği hangi suçun bedelini ödemek zorunda kalacaktır?