Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Savaşçı dizisinin Çiğdem’i Gaye Turgut Evin, adeta sineği gözünden vuruyor!

Savaşçı dizisinin Çiğdem’i Gaye Turgut Evin, adeta sineği gözünden vuruyor!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Gaye Turgut Evin, Beni Affet dizisindeki Bahar karakterinden sonra Savaşçı dizisindeki Teğmen Çiğdem Ülgen olarak ekranlarda boy göstermeye devam ediyor.Ünlü oyuncu, karakterini çok sevdiğini Sözcü gazetesindeki röportajında açıkladı.

Evin, “Beni Affet dizisindeki Bahar karakterine tam zıt bir karakter istiyordum. Savaşçı dizisinde bana teklif edilen Çiğdem Teğmen tam da istediğim gibi roldü. Evet, Çiğdem Teğmen karakterine olan aşkım artarak devam ediyor. Alevli, bombalı, silahlı bir aşk bu” diye konuştu.

Silah kullanma konusunda da dizi sayesinde kendisini bir hayli geliştiren Evin, artık hedefleri 12’den vurabildiğini anlattı.

Savaşçı dizisinin Çiğdem'i Gaye Turgut Evin, adeta sineği gözünden vuruyor! 7

Evin, röportajda şu ifadeleriyle dikkat çekti: “Sık sık eğlence yerlerinin poligonlarına gidiyorum ve kız arkadaşlarımı da yanımda götürüyorum. Atışları ben yapıyorum ve 12’den vurduğum için de hepsine bol bol ayıcık hediye ediyorum (gülüyor).”

Daha önce de rol gereği birkaç kez eline silah alan Gaye Turgut Evin, şu andaki durumun ise farklı olduğuna değindi. Ünlü oyuncu, “tış eğitimi aldığım için silahlarla çok haşır neşir oluyorum” dedi.

Özel hayatında silah edinmeyi düşünediğini de belirten ünlü oyuncu, silahtan değil barıştan yana olduğunun da mesajını verdi.