Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin yeni Kağan Bozok’u Ekin Mert Daymaz mı oluyor?

Savaşçı dizisinin yeni Kağan Bozok’u Ekin Mert Daymaz mı oluyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Fox TV’nin Savaşçı dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yansıdı kulislere. Bir süredir haber alınamayan diziyle ilgili çalışmaların sürdüğü anlaşılmakta. Dizide başrolde oynayan Berk Oktay, çoktan ayrılığını ilan etti ve Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini oynamaya başladı bile. Savaşçı dizisinin yeni bölümlerinin çekileceği ise yaşanan bir gelişme sonrasında ortaya çıktı.

Dizide Berk Oktay’ın oynadığı Kağan Bozok karakterinin gidişinin ardından bir başka ismin bu karakteri oynaması arayışına girildiği öğrenildi. Bu isimle ilgili olarak kulislere yansıyan bilgiyi ise Gazeteci Birsen Altuntaş twitter hesabından paylaştı.

Limon Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi, sezon başında stoktaki 3 bölümün yayınlanmasının ardından kayıplara karışmıştı. Şu sıralar yeni oyuncu arayışının sürdüğü anlaşılırken, dizinin diğer başrolleri Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli ile anlaşma sağlanıp sağlanmadığı da merak konusu.

Bu arada yeni gelen kulis bilgilerine göre, Kağan Bozok için Ekin Mert Daymaz’ın ismi geçiyor. Konuyla ilgili henüz netlik yok ama yeni bir oyuncu arayışının ortaya çıkmasıyla birlikte, dizinin yeniden çekilmesi için hazırlıkların da yapıldığı anlaşılmış oldu.

Savaşçı dizisinin yeni Kağan Bozok'u Ekin Mert Daymaz mı oluyor? 7

Fox TV’de Pazar akşamları yayınlanıyordu dizi. Sezon başında ilk 3 bölüm yayınlandıktan sonra yerine Öğretmen dizisi gelmişti. O dizi final yapınca, geçtiğimiz hafta da Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay’ın başrolünü oynadığı Kefaret dizisi başlamıştı.

Savaşçı dizisinin çekimleri başlar mı, başlamaz mı merak konusu ama zaten şu anda Fox TV, tüm günlerini doldurmuş durumda. Ancak bir dizisinin final yapması ile bir diğer dizisini devreye sokabilir.

Bakalım Ekin Mert Daymaz cephesinden nasıl bir haber gelecek? Gelişmeleri izleyip göreceğiz…