Ana sayfa Sosyal Medya Seçkin Özdemir bir hüzünlü veda daha yapmak zorunda kaldı!

Seçkin Özdemir bir hüzünlü veda daha yapmak zorunda kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilerden yana şansı tutmayan isimlerden birisi de Seçkin Özdemir… Sevgili Geçmiş dizisinde Sinan Malik olarak izlediğimiz oyuncu, yer aldığı yapımların kısa süreli olmasının sıkıntısını uzun süredir çekiyor.

Sevgili Geçmiş dizisinin 8. final bölümü 13 Aralık Cuma akşamı izleyicilere veda etti. İzmir’in Urla ilçesinde çekilen dizide performansı ile beğeni toplayan Seçkin Özdemir, “Birlikte çalıştığımız bütün ekip ve set arkadaşlarıma teşekkürler” notu ile veda ederek aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Seçkin Özdemir bir hüzünlü veda daha yapmak zorunda kaldı! 7

Dizinin hayranları neden bittiğine yönelik sorular yöneltti. Star TV, reytinglerde düşük performans sergilediği için Sevgi Geçmiş dizisini zarar etmesi nedeniyle yayından kaldırmak durumunda kaldı.

2008 yılında Yaban Gülü dizisi ile kariyerine başlayan oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Leo karakteri ile tanınmıştı. Bir Aşk Hikayesi dizisindeki Korkut Ali olarak da akıllara yazılan Seçkin Özdemir, sonraki projelerde ise pek de yüzü gülmedi.

Günahkar, Racon, Acı Aşk, Kiralık Aşk, Ateş Böceği, Tehlikeli Karım, Can Kırıkları dizisinin ardından Sevgili Geçmiş’te yer alan Seçkin Özdemir, yine büyük çıkış yapacağı bir proje umuduyla başladığı yapımdan hüzünlü ayrıldı.

Hayranları ise kariyerine yön verecek yeni projeler için oyuncuya desteklerini sosyal medyadaki yorumlarıyla sürdürüyor.