Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seçkin Özdemir’den bayat bir espri geldi!

Seçkin Özdemir’den bayat bir espri geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, son dönemin kısa süren dizileri ile anılan isimlerinden birisi.. Sezona Sevgili Geçmiş ile başlayan oyuncu, yine beklenen çıkışını yapamamıştı.

2020 yılına ise Hizmetçiler isimli Kanal D yapımı ile başlayan Seçkin Özdemir, bu dizinin de koronavirüs salgını nedeniyle çekimlerinin durdurulması sonrasında evinde kendisini karantinaya almıştı.

Bu süreçte sakallarını ve bıyıklarını keserek yeni bir imaj oluşturan oyuncu, takipçilerinden büyük beğeni kazandı. Ayrı zamanda bu yeni imaj Hizmetçiler dizisinin setinde bir süre daha çalışma olmayacağını anlatıyordu.

Özdemir, instagram hesabından “Güzel günlere, evde kal. Sakin ol Chmp sitedeyim” diyerek aşağıdaki fotoğrafı paylaştı. Hakan Sabancı, geçtiğimiz hafta bir takipçinin dışarı çıktığı düşüncesiyle eleştirmesine “Sakin ol champ, evdeyim” yanıtı vermiş ve bu durum sosyal medyada çok konuşulmuştu. Birçok ünlü isim benzer espriler yaparken, Seçkin Özdemir’den uzun bir süre sonra yine aynı espri geldi.

Seçkin Özdemir'den bayat bir espri geldi! 7