Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı, Çukur dizisinin beyliğine son verdi!

Sefirin Kızı, Çukur dizisinin beyliğine son verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazartesi akşamları ekranın beyi Çukur dizisiydi. 3.sezonuyla devam etmekte olan Show TV’nin iddialı yapımı başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken bir yapımdı. Sürekli de birincilik elde eder, pazartesi akşamlarının beyi olarak da bilinirdi.

Ancak Sefirin Kızı dizisi Çukur’u zorladı zorladı ve sonunda dün akşam tüm kategorilerde zirveden indirerek beyliğine son verdi. Sefirin Kızı, ilk önce Yasak Elma’nın elinden ikinciliği aldı. 5. bölüm itibariyle de artık Pazartesi akşamları için ‘beyliğini’ ilan etti.

20 Ocak Pazartesi akşamı 5.bölümü yayınlanan Sefirin Kızı dizisi totalde 12.77 reyting ve 25.71 izlenme payına ulaştı. AB grubunda 10.39 reyting ve 22.68 izlenme payı elde etti.

ABC1 grubunda ise 12.53 reyting ve 24.91 izlenme payını aldı ve tüm gruplarda birinci sırada yer aldı.

Dizinin twitter hesabından “Sefirin Kızı dün akşam tüm gruplarda zirvede! Bizi yalnız bırakmayan tüm izleyicilerimize sonsuz teşekkürler” notu paylaşıldı.

Sefirin Kızı, Çukur dizisinin beyliğine son verdi! 7

Çukur, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle ABC1 20+’da 9.67 izlenme oranı (rating), 19.44 izlenme payı (share), AB’de 7.15 izlenme oranı (rating) ,15.79 izlenme payı (share) ve Total’de 9.36 izlenme oranı (rating), 19.02 izlenme payı (share) elde etti.

Çukur dizisi totalde 2., AB ve ABC1 gruplarında ise 3.’lükler elde etti.