Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı dizisi hayranları çığlık çığlığa, o saçmalıktan kurtulduk!

Sefirin Kızı dizisi hayranları çığlık çığlığa, o saçmalıktan kurtulduk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sefirin Kızı dizisinde son gelişmeler izleyicilere iyi geldi! Pazartesi akşamları Star TV ekranında yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisinin 31 bölümü yayınlandı. Son haftalarda yükselen reytinglerin, geçen bölümde biraz düşüş yaşadığı görüldü. Yine de dizinin milyonlara hitap ettiğini; Çukur, Yasak Elma ve Uyanış Büyük Selçuklu gibi 3 iddialı yapımın yanında iyi sonuçlar aldığını belirtmekte fayda var.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ü başrolde buluşturan diziye sonradan katılan Deniz Işın, hikayede önemli bir yer almaya başladı. Akın’ın üvey kardeşi Sahra olarak dizide yer alan Deniz Işın’ın başarılı performansı izleyicileri de mutlu ediyor.

Sahra ve Gediz’in öpüştüğü 32. bölüm fragmanına da ilgi büyük oldu. “Sahra, o nasıl öpmek böyle” diye yorum yazan dizi hayranları, Gediz’e bu karakterin iyi geleceğini düşünüyor. Dizinin yeni bölümünden neler yaşanacağı ile ilgili ilk detaylar izleyicilere iyi geldi. Özellikle de Sancar’ın Menekşe’nin hamilelik oyununu bitireceğine yönelik attığı adım çok konuşuldu.

Dizi hayranları, “Ohh be Menekşe’nin foyası ortaya çıktı, herkes derin bir nefes alabilir” diye yorum yazıyor. Sancar’ın bu hamilelik oyununun öğrenmesiyle birlikte dizide önemli değişikler de bekleniyor.

Pazartesi gününü iple çeken dizi hayranları, fragmana yansıyan görüntülerin rüya olmamasını da diliyor. Fragmanı izlerken çığlık attıklarını belirten dizi takipçileri, Menekşe’nin hamilelik işinin fazla uzatılmasına da sık sık tepki göstermişti.

İşte Sefirin Kızı dizisinin 14 aralık Pazartesi akşamı yayınlanacak 32. bölüm fragmanı: