Ana sayfa Sosyal Medya Final yapan Bay Yanlış dizisinin usta oyuncunun yeni dizisi belli oldu!

Final yapan Bay Yanlış dizisinin usta oyuncunun yeni dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yaz aylarında büyük iddialarla başlayan Bay Yanlış dizisinde Can Yaman ve Özge Gürel ikilisi başrolde yer almıştı. Dizi sadece 14 bölüm ekranda kalabildi. Ancak dünya çapında sosyal medyada yarattığı müthiş etkileşim ile önemli bir iz bıraktığı da kesin…

Bay Yanlış dizi, düşük reytingler nedeniyle final yaptı. Yani, sosyal medyadaki bu büyük başarının reytinglere önemli bir etkisinin olmadığı bir kez daha kanıtladı. Dizinin ekibinde bulunan usta oyunculardan birisi de Suat Sungur idi…

1961 doğumlu olan oyuncu, uzun yıllardır ekranda birçok projede boy gösterdi. Suat Sungur; Bir Demet Tiyatro’dan Sihirli Annem’deki Avni karakterine ve No: 309 dizisindeki Fikret Sarıhan’dan tutun da Bay Yanlış’taki Ünal Yılmaz’a kadar çok önemli rollerde yer aldı.

Final yapan Bay Yanlış dizisinin usta oyuncunun yeni dizisi belli oldu! 7

Suat Sungur’un Bay Yanlış dizisinden sonra hangi projede yer alacağı da ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre oyuncu, Exxen platfomunda yayınlanacak olan Öğrenci Evi isimli dizide boy gösterecek.

Doğa Can Anafarta’nın yönetmen koltuğunda oturacağı dizi bir gençlik işi olacak. Bertan Aslani, Baran Bölükbaşı, Ceren Balcı, Sude Zülal Güler, Merve Nur Bengi, Samet Kaan Kuyucu, Arzu Gamze Kılıç, Ceyda Düvenci ve Murat Aygen var dizinin kadrosunda bulunuyor.

Şimdi de bu kadroya usta oyuncu Suat Sungur katıldı ve Öğrenci Evi dizisi daha da fazla dikkat çekti.