Ana sayfa Dizi Fragmanları Sefirin Kızı dizisinde yeni dönemin işaretleri geldi!

Sefirin Kızı dizisinde yeni dönemin işaretleri geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisinde ilk 9 bölüm sanki fragmandı… Asıl olaylar 10. bölüm ile birlikte başlayacakmış gibi bir his var… Sosyal medyada da kimi izleyiciler benzer düşüncelerini paylaşıyor. Sanki Sefirin Kızı dizisi yeni bir dönemin kapılarını aralıyor.

Bu hissi veren gelişmeler ise Gediz’in artık kendi oyununu kurmak istemesi, Nare’nin Sancar’ı durduramaması ve gerçekleri öğrenme adına Sancar’ın Gediz’in bile kalemini kırmayı göze alması.

Aslında senaryonun gidişatına bakılır ise dizide Gediz – Nare ilişkisinin gelişmesine engel konduğu ve bu umuda sahip izleyicilerin de artık umutlarının kırıldığı son bölümlerde görülüyor.

Bu gelişmelerin izleyicilere anlattıkları ise dizide yeni bir dönemin başlamak üzere olduğu. Bunun işaretlerini de 24 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 10. bölümde bulabilirsiniz. 10. bölümden 2. fragmanda bazı işaretler bulunuyor.

İzleyiciler Sancar ve Gediz arasındaki ‘kalem kırma’ meselesine bir hayli takıntılı kaldı. Bir takipçi, “Her durumda kıracağız kalemi” ifadesine dikkat çekti ve “İnanıyorum bundan sonraki bölümler daha heyecanlı olacak. Gerçeklerin ortaya çıktığı günü düşünemiyorum bile” diye yorumda bulundu. Bazı izleyiciler ise yeni bir dönem başlayacak gibi hissettiklerini belirten ifadeler kullandı.