Ana sayfa Dizi Haberleri Babil dizisi asıl içi yanan isim Mesut Akusta!

Babil dizisi asıl içi yanan isim Mesut Akusta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinin kötü adamı, mafyatik silah kaçakcısı Süleyman karakterine hayat veren Mesut Akusta, yine müthiş bir performansa imzasını atıyor. Ünlü oyuncu, oğlunu tedavi ettirmek için kendisini dolandıran İrfan’a hiç acımıyor.

Dizide, küçük bir çocuğun hayatı için hiç empati yapmayan Mesut Akusta, gerçek hayatta ise kızı Berfin Cano’nun rahatsızlığının sıkıntısını yaşıyor. Babil dizisinde İrfan’ın yaşadığı hisleri aslında gerçek hayatta bir baba olarak çok iyi anlıyor Akusta…

22 Şubat 1964 doğumlu olan Mesut Akusta, 56. yaş gününde twitter hesabından yaptığı paylaşım ile dikkatleri çekti. Şafak Özbir ile oyuncu Mesut Akusta’nın kızı Berfin Cano, 2017 yılının Haziran ayında dünyaya gelmişti.

Ancak Berfin’in bir sağlık sorununun olduğu ortaya çıktı. Mesut Akusta, twitter’dan yaptığı doğum günü paylaşımında şöyle yazdı: “Bugün benim doğum günüm…. Bana en büyük hediye Berfin Cano’muzun bir an önce sağlığına kavuşması.”

Akusta, kızının nasıl bir rahatsızlığının olduğunu belirtmedi.Takipçileri ise hem doğum gününü kutladı hem de minik Berfin için geçmiş olsun dilekleri paylaştı.

Babil dizisi asıl içi yanan isim Mesut Akusta! 7