Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisine büyük reyting şoku! Bu sonucu kimse beklemiyordu!

Sefirin Kızı dizisine büyük reyting şoku! Bu sonucu kimse beklemiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sefirin Kızı dizisi, haftalardır reyting listesinde birincilikleri ile adeta zirveye konmuştu. 24 Şubat Pazartesi günü yayınlanan 10.bölümün de reytingin zirvesinde yer alması bekleniyordu.Ancak beklendiği gibi olmadı.Star TV’nin dizisi dün akşam hiçbir kategoride birincilik alamadı.

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrollerinde yer aldığı Sefirin Kızı dizisi 24 Şubat 2020 reytinglerinde tüm kategorilerde ikincilik elde etti.

Total grubunda Çukur dizisi uzun bir aradan sonra Sefirin Kızı’nı geçmeyi başardı. Bu durum aslında Çukur’un senaryosunun heyecan ve aksiyon ile örülmesinin de bir sonucu olarak görülüyor. Sefirin Kızı ise senaryo sıkıntıları yaşamaya başladı ve sosyal medyada da zaten izleyiciler bu durumu eleştiren mesajları ile dikkat çekiyor.

AB ve ABC1 gruplarında ise ilk sırada Fatih Portakal ile Fox Ana Haber bülteni yer aldı.

Sefirin Kızı Total’de 8.74, AB’de 8.08, ABC1’de ise 9.26 reytingle ikincilik elde edebildi.

Sefirin Kızı dizisine büyük reyting şoku! Bu sonucu kimse beklemiyordu! 8

Çukur AB’de 4. sırada yer alarak Yasak Elma’nın gerisinde kaldı. ABC1’de ise Çukur 3. ve Yasak Elma da 4. sırada bulunuyor.

Zalim İstanbul dizisinin hiçbir kategoride ilk 10 program içinde yer alamaması önemli bir gelişmeydi. Bu diziye yönelik de senaryo eleştirileri bir hayli yükseldi.

Seksenler dizisinin AB grubunda 10. sırada yer alması da önemli bir gelişme olarak dikkat çekti.

İşte 24 Şubat Pazartesi ilk 10 program listesi:

Sefirin Kızı dizisine büyük reyting şoku! Bu sonucu kimse beklemiyordu! 9