Ana sayfa Sosyal Medya Sefirin Kızı ile parlayan Doğukan Polat, yine herkesi şaşırtacak bir projeyle geliyor!

Sefirin Kızı ile parlayan Doğukan Polat, yine herkesi şaşırtacak bir projeyle geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1990 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Doğukan Polat, son dönemin öne çıkan yetenekleri arasında yer alıyor. Aslında kariyerine 2009 yılında başlayan oyuncu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Abbas karakteri ile çok dikkat çekmişti.

Ancak Doğukan Polat’ın popüler olmasını sağlayan dizi, Söz oldu. Oyuncu “Aşık” lakabıyla bilinen Mansur karakterinde öyle başarılı oldu ki, 3 sezon süren projeden en büyük çıkışı yapan isimlerden birisi olarak ayrıldı.

Ardından Sefirin Kızı dizisinde Yahya karakteri ile yeteneklerini bir kez daha sergileyen oyuncu, yurt dışında da bu dizinin geniş kitlelere ulaşması sayesinde büyük dikkat çekti…

Doğukan Polat, ayrıca Netflix’te yayınlanan ve büyük ilgi çeken Aşk Taktikleri filmindeki Emir karakteri ile de yine çok dikkat çeken bir performans ortaya koydu… Oyuncu, yine çok konuşulacak bir sinema filminde yer alacak.

Detayları netleşmeye başlayan filmin ismi 49 olarak belirlendi. 2014 yılında Türkiye’nin Musul başkonsolosluğunun DAEŞ terör örgütü tarafından kuşatılması ve o süreçte yaşanan olaylar anlatılacak. Gerçek bir hikayeden uyarlanacak olan 49 isimli sinema filminde İsmail Hacıoğlu başrolde yer alırken, Saadet Aşıl Aksoy ile Kerem Alışık da anlaşma sağlanan isimler arasında yer alıyor.

Doğukan Polat, Sefirin Kızı’nın ardından dizilerde yer almadı ama sinema filmleri tercihinde bulundu. Beni Çok Sev, Aşk Taktikleri filmlerinin ardından oyuncu, şimdi de 49 isimli filmle birlikte yeni bir deneyim fırsatı daha yaşayacak.