Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı, Sol Yanım, Akrep, Seni Çok Bekledim! Star TV’nin 4 dizisindeki tek gerçek, belirsizlik!

Sefirin Kızı, Sol Yanım, Akrep, Seni Çok Bekledim! Star TV’nin 4 dizisindeki tek gerçek, belirsizlik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV’nin dizileriyle ilgili sorunları çok, belirsizlik hakim… 2020-2021 öyle ilginç bir sezon oluyor ki, kanalların daha önce mutlaka tutar diye düşündükleri dizileri bir türlü iş yapamıyor… Pandemi döneminden sonra dijital platformlara biraz daha fazla kayan izleyici, henüz ekrana tam olarak dönmedi. Bu durum da reytingleri çok etkiliyor, ana akım televizyon kanalları için de artık yeni projeler büyük bir belirsizlik ile geliyor… Eskiden süren dizilerde ki düşüşler de kolay kolay düzeltilemiyor.

Star TV’nin bu sezon ortaya koyduğu dizi performansına bakılır ise sorunların üst üste geldiği ve büyük şanssızlıklar yaşandığı da ortada… Güvercin, İyi Günde Kötü Günde ve Babil dizilerini yayından kaldırmak durumunda kalan kanalın yüzü bir türlü gülmedi. Menajerimi Ara çok iyi başladı ama Masumlar Apartmanı gelince, Pazar gününe sığınarak durumunu kurtarabildi ama reytingler yine çok iyi değil…

Sefirin Kızı dizisinin reytingleri zaten çok iyi değildi ama yine de iyi kabul edilebilen seviyelerde bulunuyordu. Neslihan Atagül’ün ayrılığı sonrasında izleyicilerin nasıl bir tavır alacağı merak konusu… Ayrıca Tuba Büyüküstün’ün yapıma katılması ne kadar etkileyecek, bunu ölçmek de bugünden mümkün değil. Bir diğer ayrılık haberi ise bir kaç bölüm içinde Uraz Kaygılaroğlu’ndan gelecek. Yani Sefirin Kızı tam bir bilinmezlik içine sürüklendi.

Sefirin Kızı, Sol Yanım, Akrep, Seni Çok Bekledim! Star TV'nin 4 dizisindeki tek gerçek, belirsizlik! 1

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı, güçlü hikayesi ve oyunculuk performansları ile gelen Soni Çok Bekledim, 29 Ocak Cuma akşamı başlayacak. Özcan Deniz için Cuma akşamları uğurlu gün ve Star TV’de yeni yapıma çok güveniyor. İyi olması bekleniyor ama karşısında da oturmuş diziler olduğunu ve rekabetin çetin olduğunu unutmayalım. Seni Çok Bekledim için de reytingler noktasında ‘alır götürür’ demek o kadar da kolay değil…

Seni Çok Bekledim gelince, Star TV iki düzenleme daha yaptı. Akrep dizisi Perşembe gününe alındı ve Sol Yanım da Çarşamba’ya çekildi. Bu iki değişiklik nasıl sonuçlar doğuracak merakla bekleniyor. Ancak herhangi bir strateji veya büyük bir aklın bu kararlarda yeri olması mümkün değil. Hem Çarşamba hem de Perşembe günleri oturmuş diziler varken, zaten çok iyi reytingler alamayan her iki dizinin de gün değişikliğinden olumlu etkileneceğini düşünmek büyük yanılgı olur.

Star TV, aslında ileride final yapmak durumunda kalacağı Sol Yanım ve Akrep için bir ‘ya tutarsa’ mantığı ile bu değişiklikleri yapmış gibi görünüyor.