Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda Gülben ne kadar mutsuz ise Merve Dizdar’ın hayatı o kadar mutluluk dolu!

Masumlar Apartmanı’nda Gülben ne kadar mutsuz ise Merve Dizdar’ın hayatı o kadar mutluluk dolu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizdar, 2020 yılında önce Mucize Doktor dizisinde, izleyicilerin pek de hoşlanmadığı Damla karakteri ile göründü, sonrasında ise TRT1 ekranında Masumlar Apartmanı’nda Gülben olarak dikkat çekti. 2020-2021 sezonunun en başarılı dizisi olarak ortaya çıkan Masumlar Apartmanı, ünlü oyuncu için de çok önemli bir kilometre taşı olacak gibi duruyor.

Merve Dizdar, yeni dizisinde zaten uzun süredir Alice müzikalinde birlikte yer aldığı Ezgi Mola ile aynı seti paylaştığı ve birçok sahnenin Safiye ve Gülben arasında geçmesi nedeniyle de önemli bir şansa sahip. Hem Ezgi Mola hem de Merve Dizdar, birbirleri ile aynı sahnede ve sette yer almaya çok alışık ve ikilinin sahneleri de bu nedenle çok etkileyici oluyor.

Merve Dizdar dizide ailesinden sevgi görememiş ve özel hayatı da olmayan, bir aşka tutunmak için de her şeyi yapmaya hazır Gülben’e hayat veriyor. Gülben, bu sezonun içimizi yakan masum karakterlerinden birisi konumunda. Ancak Merve Dizdar’ın hayatının Gülben ile yakından uzaktan ilgisi yok.

Masumlar Apartmanı'nda Gülben ne kadar mutsuz ise Merve Dizdar'ın hayatı o kadar mutluluk dolu! 8

Dizdar, Kanal D ekranında pazar akşamları yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2 programının sevilen ismi Gürhan Altundaşar ile evli… İkilinin mutluluk pozları da hem sosyal medyaya hem de kameralara sıklıkla yansıyor. Merve Dizdar, bir röportajında eşi Gürhan Altundaşar’ın kendisine daha ilk görüşte aşık olduğunu anlatmıştı.

Dizdar, “O bana ilk görüşte aşık oldu. Biz aynı oyundaydık. Yalan söylemiyor ise öyle olmuş” diye konuşmuştu. Ünlü çift, 2018 yılının Mart ayında nişan yüzüklerini taktı. Yine aynı yılın Eylül ayında ise İzmir’de evlendiler.

Masumlar Apartmanı'nda Gülben ne kadar mutsuz ise Merve Dizdar'ın hayatı o kadar mutluluk dolu! 9

Merve Dizdar, bu dizide yer aldığı için de çok memnun ve şunları söyledi: “Seyircimiz çok sevdi zaten, biz de çok mutluyuz. Çünkü, sevilen bir iş oldu ve çok güzel bir ekip. Hepimiz birbirimizi çok seviyoruz. Seyirciye de bu geçtiği için çok mutluyuz, iyi ki buradayım.”

Ekipte herkesin çok profesyonel olduğunu ve setin zor olmasına rağmen keyifli olduğunu ifade etti.