Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı’nın Sancar’ı Engin Akyürek son kararı olay olur!

Sefirin Kızı’nın Sancar’ı Engin Akyürek son kararı olay olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Sefirin Kızı dizisinde Sancar karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Akyürek’in yurt dışında hatırı sayılır bir hayranı bulunuyor. Oyuncumuz, özellikle Güney Amerika’da aynı Hollywood yıldızları gibi görülüyor…

Engin Akyürek, başarılı performansı ve güçlü karakter ile bu sevgiyi hak ettiğini de her zaman ispatlayan isimlerden birisi. Sefirin Kızı dizisiyle yeniden ekrana dönmesi hayranlarını çok mutlu etmişti. Oyuncunun bir başka projesi de ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu Sessizlik isimli bir kitap yazmıştı. Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’nun verdiği bilgiye göre, bu kitap İspanyolca’ya çevrilecek. Alınan bu önemli karar oyuncu adına da son derece önemli bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Güney Amerika’da çok sevilen ünlü oyuncunun kitabının İspanyolca yayınlanması bu bölgedeki hayranları arasında çok konuşulacak ve büyük bir olay olacaktır.

Ali Eyüboğlu, konuyla ilgili şu yorumda bulundu: “Akyürek’in gerek Türkiye’de gerek dizilerinin yayınlandığı ülkelerde öylesine sadık bir hayran kitlesi var ki, oyuncu hakkındaki her gelişmeden anında haberdar ediyorlar bilmeyenleri… Akyürek’in kitabının ‘Silincio’ adıyla İspanya’da ve İspanyolca konuşulan Latin Amerika ülkelerinde çıkacağını da bu vesileyle öğrendim”