Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seksenler’in yapımcısı Birol Güven yeni dünyanın şifrelerini açıkladı!

Seksenler’in yapımcısı Birol Güven yeni dünyanın şifrelerini açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi hafızalarımıza yer edinen dizilerin yapımcısı Birol Güven… Şimdilerde TRT1 için Ev Yapımı isimli diziyi hazırlıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle oyuncuların evlerinde aileleri ile birlikte yer aldıkları bu yeni konsept, dizi dünyasına büyük bir ışık tuttu.

Posta gazetesine konuşan Birol Güven, koronavirüsün büyük bir ders olduğunu ve insan yaşamını da değiştireceğini söylüyor. Ünlü yapımcı, “Eski sistem bozuldu. Yenidünya söz konusu ve buradan geri dönüş yok artık. Bence artık kimse AVM’ye gitmez, gitse bile arada iki metre mesafe olur. Yürüyen merdivenlere kimse binmez, binse bile yedi merdiven mesafe olur. Sinemaya kimse gitmez, gitse bile üç koltuk boş kalır” diye konuştu.

Hayatın normale dönmesiyle birlikte her şeyin eskisi gibi olmayacağını anlatan Birol Güven, her şey normale dönse bile evden dizi yapacağını da belirtti.

İnsanların her şeye kısa sürede adapte olabildiğini hatırlatan Birol Güven,mecbur kalmadıkça kimsenin seyahat etmeyeceği bir dönemin geleceğini düşünüyor.

Ev Yapımı dizisinin bir adaptasyon projesi olduğunun altını çizen Birol Güven, “Bizim dizimiz de adapte olabilme dizisidir. Aklımıza böyle bir proje geldi. İlgiden çok memnunuz. Diziyi evden çekince aileler de ister istemez bu işin bir parçası oldu. Böylece herkesin ailesindeki gizli yetenekler ortaya çıkmış oldu” dedi.