Ana sayfa Dizi Haberleri Selahattin Paşalı, Aşk 101’deki rol arkadaşlarını fena trolledi!

Selahattin Paşalı, Aşk 101’deki rol arkadaşlarını fena trolledi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix platformunda 24 Nisan Cuma günü, Aşk 101 dizisinin 8 bölümlük ilk sezonu yayınlandı. Dizinin ünlü isimleri sosyal medyadan gelen soruları youtube programında yanıtladı. Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, İpek Filiz Yazıcı, Alina Boz ve Selahattin Paşalı programa katılan isimlerdi.

Selahattin Paşalı’ya Başlangıçta herkes arasındaki atmosfer nasıldı? sorusu soruldu. Dizinin ilk başlarında birbirlerini yeni tanıyan isimler aradaki mesafenin ve saygının çok güzel olduğunu ama daha sonra iyice yakınlaşınca bu mesafelerin kalktığı ortaya çıktı. Selahattin Paşalı, dizinin ilk dönemlerini çok özlediğini söyledi.

Paşalı, “Başlangıcı, şu anki haline göre çok daha iyiydi diye düşünüyorum.Ben de daha efendiydim, siz de öyleydiniz. Aramızda bir mesafe oluyor, o günler çok güzeldi.Ben o günleri özlüyorum. Şu an herkesin içinden bambaşka şeyler çıkıyor” dedi.

Alina Boz da Selahattin Paşalı ile buluştukları ilk dönem için “İlk auditiona girdiğimiz zamanların Selahattin’ini daha çok özlüyoruz” diye konuştu. İpek Filiz Yazıcı da ilk başlarda arkadaşlıklarının çok masum olduğunu ifade etti.

Kubilay Aka, “Çok mu acaba içli dışlı olduk. Selahattin’in de dediği o” şeklinde konuştu.

Esprili sohbeti videodan izleyebilirsiniz.