Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Payitaht Abdülhamid’in Selim Paşa’sı Taner Ertürkler’in dövmesi çok şey anlatıyor!

Payitaht Abdülhamid’in Selim Paşa’sı Taner Ertürkler’in dövmesi çok şey anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hakan Boyav, Payitaht Abdülhamid dizindeki rol arkadaşları ile youtube üzerinden görüntülü sohbette buluştu. Dizinin ekranda olmadığı bu dönemde,oyuncuların sosyal medya üzerinden buluşarak konuşmaları izleyiciler açısında da ilginç bir deneyim oluyor.

Hakan Boyav, arkadaşları için hazırladığı soruları yöneltti. Dizide Selim Paşa karakterini canlandıran Taner Ertürkler, uzun yıllardır farklı rollere hayat veren bir oyuncu.

Sakin ve alçak gönüllü yapısıyla bilinen Taner Ertürkler, Berlin doğumlu olduğunu, annesi ve ağabeyinin 45 yıldır Almanya’da yaşadığını söyledi. Kolundaki Türk bayrağı dövmesini yayında gösteren Taner Ertürkler, Türkiye’ye olan sevgisini de bu yolla ifade etti.

Hakan Boyav, “Adamsın” diye konuştu. Taner Ertürkler, “Zaten önce kalbe kazanır, sonra dövmedir o” diye konuştu. Çocukluk yaşlarında Hertha Berlin alt yapısında futbol oynayan Taner Ertürkler, babası ile Türkiye’ye dönmeseymiş futbolcu olacakmış.

Oyunculuğa 1990’lı yılların sonlarında başlayan Taner Ertürkler, Deli Yürek dizisinde Ümit olarak dikkat çekti.7 Numara, Dadı dizilerinde rol alan oyuncu, Adanalı’da Cengiz Komiser karakterini canlandırdı.İsimsizler dizisinde Ahmet karakterine de hayat veren oyuncu, Payitaht Abdülhamid dizisinde Selim Paşa olarak yoluna devam ediyor.