Ana sayfa Dizi Haberleri Selda Alkor ve Burak Sergen ile EDHO büyük iş yapar!

Selda Alkor ve Burak Sergen ile EDHO büyük iş yapar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz – Eşkıya Dünyaya Hükmüdar Olmaz dizisinin yeni isimleri ortaya çıktı.

EDHO’nun 5.sezonunda 3 önemli transfer var. Selda Alkor daha önce diziye katıldığını açıklamıştı. Alkor’dan sonra usta oyuncu Burak Sergen ve 2000’li yılların başında şöhrete kavuşan Naz Elmas dizinen kadrosuna katıldı.

Naz Elmas, dizi şanssızlıklarını EDHO ile üzerinden atacaktır.

SELDA ALKOR BİR EFSANE!

Selda Alkor ve Burak Sergen ise uzun yılların getirdiği büyük tecrübeleri ile atv’nin iddialı dizisine önemli katkılar yapacaktır.

3 sezondur dizilerde yer almayan Selda Alkor, yeni rolü için bir hayli heyecanlı.

Selda Alkor ve Burak Sergen ile EDHO büyük iş yapar! 8

3 Ocak 1943 yılında Konya’da dünyaya gelen Alkor, Yeşimçam’ın en önemli isimleri arasına adını yazdırmıştı. Alkor’un ekranla tanışması ise Hanım Ağa olarak Kartallar Yüksek Uçar isimli unutulmaz diziyle 1983 yılında oldu. Alkor sonrasında ise birçok dizide boy gösterdi. Asmalı Konak’taki Sümbül unutulmazlar arasına katıldı.

Çemberimde Gül Ola dizisinde Yurdanur, Hicran Sokağında Handan, Parmaklıklar Ardında’da Nur karakterleri haha hafızalarımızda. En son 2016 yılında Yüzyıllık Mühür dizisinde Dudu olarak ekranda yer alan Selda Alkor, 3 sezonun ardından yeniden dizilerde yer alacak.

BURAK SERGEN

9 Şubat 1961 Ankara doğumlu olan Burak Sergen, uzun yıllardır dizi ve sinema filmlerinde önemli rollerde yer aldı.

1996 yılında İstanbul Kanatlarımın Altında filminde yer aldıktan sonra birçok projede başarıyla rol yaptı.

Selda Alkor ve Burak Sergen ile EDHO büyük iş yapar! 9

Zerda dizisindeki Mahmut, Aşk ve Bulut’taki Kenan, Zoraki Başkan’da Reis, Araf Zamanı’nda Veysel, Saklı Kalan’da Tarık, Kızılelma’da Süleyman, Sen Benimsin’de Simal, Fi dizisinde Tuğrul, Kara Sevda’da Galip, Çukur’da Baykal ve son olarak da Halka’da İlhan Tepeli olarak izledik.

Burak Sergen, usta oyunculuğu ile her dönem adından söz ettiren bir isim olarak yer aldığı projelere önemli katkılar yaptı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisnide de önemli işler yapacaktır.