Ana sayfa Dizi Haberleri Selin Şekerci, Kızım dizisinden ayrıldı! Asu karakterinin gidişi şaşkınlık yaratttı!

Selin Şekerci, Kızım dizisinden ayrıldı! Asu karakterinin gidişi şaşkınlık yaratttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
tv8’de Cuma akşamları ekrana gelen Kızım dizisinde Asu karakterini oynayan Selin Şekerci, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla diziden ayrıldığını açıkladı!

Beren Gözyıldız, Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun baş rolünde oynadıkları Kızım dizisinin dün akşam yayınlanan yeni bölümünde, uzun süre Candan karakterini göremeyen izleyiciler, Tuğutlu’nun diziden ayrıldığını düşündü.

Sosyal medyada pek çok yorum ve soru ardı ardına gelirken, Candan karakteri bölümün sonuna doğru ortaya çıktı.

Ancak diziden ayrılan kişi Candan değildi.

Mahkemede babasını seçen Öykü, annesi ile zor günler geçirdi. Anne olmayı beceremeyen, kızıyla doğru düzgün ilgilenemeyen Asu, üzerine bir de Öykü’nün hastalığını öğrenince, bu durumla baş edemeyeceğini anladı.

Selin Şekerci, Kızım dizisinden ayrıldı! Asu karakterinin gidişi şaşkınlık yaratttı! 8

Babasından kalan mirası bir şekilde alan Cemal onu dolandırdı ve parayı da başkasına kaptırdı.

Asu, bu gerçekle boğuşurken, Öykü’nün uzun süre yaşayamayacağını, hasta olduğunu öğrendi ve bu yükü kaldıramayacağını anladı.

Öykü’nün eşyalarını bir bavula koyan Asu, okulun önüne gidip bir mektubu da eline tutuşturup gitti.

Cemal’e Almanya’ya döneceğini söyleyen Asu’nun, tamamen diziden çıkacağını kimse beklemiyordu.

Bir şekilde yeniden diziye dahil olacağı, geri döneceği düşünülürken, Asu’yu oynayan Selin Şekerci’nin sosyal medyadan yaptığı açıklama, diziden ayrıldığını da ortaya çıkarmış oldu.

Selin Şekerci, Kızım dizisinden ayrıldı! Asu karakterinin gidişi şaşkınlık yaratttı! 9

Selin Şekerci, ekiple birlikte çektirdiği bu fotoğrafı yayınlayarak altına da şu notu düştü:

“Bir çok hikayeye bir çok karaktere dokunmak. Mesleğin en güzel tarafı bu galiba. #kızım bana çok acayip kapılar açtı, bakış açıları kazandırdı. Her anlamda iyisiyle kötüsüyle Anne oldum ben hem de @berengokyildiz_official gibi dünyanın en özel çocuğuna. Çok güzel bir ekiple çalıştım hepsini çok sevdim tek tek. @medyapimresmi ile çalışmak , Fatih Aksoy’un kanatları altında olmak tüm oyuncuların başına gelmesini dilediğim bir deneyim. Hepinize kocca bir tecrübe borçluyum iyi ki tanıştık. İyi ki anne oldum Asu ile beraber ‘anne’liğin ne kutsal bir şey olduğunu tekrardan iliklerime kadar hissettim. Hoşçakalın. ??‍♀️”