Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz 7 Mart Çarşamba 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Tahir, Mercan’a geri dönmesin!

Sen Anlat Karadeniz 7 Mart Çarşamba 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Tahir, Mercan’a geri dönmesin!

tarafından ker_def

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Burcu Binici’nin yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin 7. bölümü 7 Mart Çarşamba günü saat 20.00’de izleyenlerle atv ekranında buluşacak.

Yeni bölümde neler olacağı merak konusu…. İzleyicilerin dizinin 6. bölümünden de çok etkilendiklerini belirtmekteler. Çekimlerin süper olduğunu düşünen ekran başındakiler, çok sayıda reklam yayınlanmasından ise rahatsızlıklarını iletiyorlar.

Diziyi ağlayarak izlediğini belirten bir izleyici, en çok Mustafa’ya gıcık olduğunu belirtmekte… Tahir’in Mercan’a geri dönmemesini isteyen izleyiciler yeni bölümde neler olacağı konusunda meraklarını ifade ediyor.

İşte 7. bölüm 1. fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mustafa, Eyşan’ı kaçırarak alamadığı cinayet itirafını, Vedat’a Yiğit’i teslim ederek almıştır ama vicdan azabından kıvranmaktadır. Tahir’in canı emniyettedir ama Vedat’ın Nefes’e karşı eli güçlenmiştir. Vedat, bir anneyi evladıyla tehdit ederse, kazanacağından emindir. O güvenle, Nefes’e şartını koşar. “Yiğit’i görmek istiyorsan, evlen benimle!” Annesinden ilk öğrendiği rakamlar 155 olan Yiğit ise, tutulduğu evden kaçabilmek için türlü planlar yapar.

Yiğit’i bir yandan ararken bir yandan onun yokluğuna birlikte katlanan Tahir ve Nefes ise, aralarındaki anlaşmazlıkları rafa kaldırırlar ve birbirlerine sımsıkı tutunurlar. Ancak, birlikte acıya dayanma hali yanlış anlaşılır ve Dağdevirenler cephesinde kıyamet kopar. Bu öfke, Nazar’ın şeytanın inine girmesine neden olur.

Tahir, Yiğit’e ulaşabilmek için neler yapacak? Kendisini aldattığını sandığı kocasını evde tüfekle karşılayan Asiye, Mustafa’nın aslında neler çevirdiğini öğrenecek mi? Nefes, Vedat’ın evlenme teklifini kabul edecek mi yoksa oğlunun yokluğuna rağmen şeytana direnmeyi mi seçecek?