Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisindeki şiddet sahnelerinde çok ağlıyorsanız bir de bu fotoğrafa bakın!

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki şiddet sahnelerinde çok ağlıyorsanız bir de bu fotoğrafa bakın!

tarafından ker_def

Reytingleri alt üst eden Sen Anlat Karadeniz’de Vedat karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu’nun dizide yapmadığını bırakmadığı Nefes karakteri ile paylaştığı fotoğraf büyük yankı uyandırdı.

atv ekranlarında 4 bölümdür izleyenlerle buluşan Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul efsanesini yıkarak zirvenin sahibi olmuştu. Büyük başarıya imza atan dizideki şiddet sahneleri de ciddi eleştiri almaktaydı.

Reyting rekorları kıran ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinde Vedat karakterine hayat veren Mehmet Ali Nuroğlu’nun sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf büyük yankı uyandırdı.

Zira dizideki sahnelerde çok ağlayan izleyiciler set dışındaki bu keyifli anlara bakarak biraz olsun yürekleri ferahlayacaktır.

NEFES İLE FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki şiddet sahnelerinde çok ağlıyorsanız bir de bu fotoğrafa bakın! 7

Dizide Nefes karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu’na yaptığı işkencelerle adından söz ettiren Mehmet Ali Nuroğlu, rol arkadaşı ile çekimler esnasında çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

“BİZ AĞLARKEN ONLARIN KEYFİ YERİNDE”

Kısa sürede büyük yankı uyandıran kare için “Biz Nefes için ağlarken, onların keyfi yerinde” yorumları yapıldı.