Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinden korkutan tanıtım! Resmen Vedat hortladı!

Sen Anlat Karadeniz dizisinden korkutan tanıtım! Resmen Vedat hortladı!

tarafından ker_def

Atv’de Çarşamba akşamları ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin 46. bölüm 2. tanıtımında Vedat’ın ortaya çıkması, izleyenleri şaşkına çevirdi.

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu’nun oynadıkları dizinin yeni bölümünde, Vedat’ın bir B planı olduğu ortaya çıktı.

Tahir’e gelen CD’de ortaya çıkan Vedat, “Vedat Sayar’ın her zaman bir B planı vardır. Nefes’e de bir hatıra bıraktım. Umarım bu hatırayı beğenirsiniz” sözleriyle endişe yarattı.

Sen Anlat Karadeniz dizisinden korkutan tanıtım! Resmen Vedat hortladı! 7

Vedat’ın giderken arkasında nasıl bir bela bıraktığı merak konusu oldu. Tahir’i endişelendiren bu durum sonrasında neler olacağını hep birlikte izleyip göreceğiz ama herkesin aklına Nefes’in bebeği geldi.

Nefes’in bir şekilde Vedat’tan hamile kalmış olabileceği ihtimali, izleyenleri şimdiden sinirlendirirken, gerçeğin ortaya çıkması için ise biraz daha bekleyeceğiz.

Bu arada Berrak’a da beklediği güzel haberi Fikret veriyor. Vedat’ın kaçırdığı annesine ulaşamayan Berrak, Fikret sayesinde ona kavuşacak.

İşte 46. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Vedat’ın öldüğünü öğrenen Nefes o yaşarken söyleyemediklerini Vedat’ın mezarında dile getirir. Geçmişi geride bırakmaya kararlı olan Nefes ve Tahir, artık tüm hesapları kapatıp yeni bir hayata başlamaya hazırdır.

Saniye kırıp döktüklerini onarmaya karar verir. Af dilemeye Nefes’ten başlayan Saniye sonunda evlatlarını bağrına basar.

Nazar ve Murat’ın düğünü yapılır. Cemil tarafından kapıya konan Nazar’ın, artık Murat’tan başka kimsesi yoktur. Düğünde yaşanan beklenmedik olay herkes için herkes için büyük sürpriz olur…