Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova sürpriz gelişmelerle çok şaşırtacak!

Bir Zamanlar Çukurova sürpriz gelişmelerle çok şaşırtacak!

tarafından ker_def

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 26. bölüm tanıtımında, dizinin yeni bölümünün ilginç gelişmelerle geldiğini gösteriyor.

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları dizide Demir, elini kana bularken, Demir’in yaptıklarını öğrenen Züleyha büyük bir tepki veriyor.

Hünkar, oğlunun gidişatından çok endişe ediyor ama Züleyha’nın haklı tavırlarına da bir şey diyemiyor. Züleyha, sonunda oğlunu alıp evi terkediyor.

Yılmaz’a giden Züleyha’yı ise büyük bir sürpriz bekliyor. Yılmaz, Müjgan ile yeni bir sayfa açmış ve evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanmıştır.

Bu arada dizinin yeni tanıtımında Cengaver ve Yılmaz’ın el sıkışması da ilginç gelişmelerden bir tanesi.

Demir gittikçe yalnızlaşırken aynı zamanda dengesini de kaybedip yanlış işlere bulaşmaya devam edecek.

Bir Zamanlar Çukurova 26. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukurova’da büyük kaza! Demir Yaman, Yılmaz için kurduğu kapana kendi kısıldı. Yılmaz’ı hayatından ebediyen silmek için elinden geleni ardına koymayan Demir Yaman, iki masum kadının ölümüne mi sebep oldu? Tüm Çukurova’yı sarsan bu acı haber hangi felaketleri de arkasından getirecek?

Züleyha ve Müjgan’ı kendi arabasında o halde gören Yılmaz’ın gözyaşları kimin için? Züleyha ve Müjgan, fena halde kaza yapan arabada ölümle burun burunayken Çukurova ahalisinin merak ettiği başka bir soru var; ikisinin Yılmaz’ın arabasında ne işi var?

Hünkar ve Fekeli neler olup bittiğini anlamaya çalışmak için tekrar aynı masaya oturuyor. Fakat bilmedikleri bir şey var, yalnız değiller. Hünkar ve Fekeli’yi takip edip onları yaylım ateşine tutanlar kim?