Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz dizisinin oyuncusu hayatının hatasını yaptı!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin oyuncusu hayatının hatasını yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında ilk iki sezon büyük başarı elde eden Sen Anlat Karadeniz dizisinin 3. sezonu yakında izleyicilerle buluşacak. Dizinin 3.sezonu öncesinde ise yaşanan bir olay büyük tepki çekti.

Dizinin deneyimli isimlerinden Rüçhan Çalışkur’un sosyal medyadan yorum yapan izleyicilerle ilgili sözleri büyük tepki çekti.

Ayten Soykök’ün dizinin setinde Rüçhan Çalışkur ile çektiği videoyu sosyal medyada yayınlamasından sonra sert bir tepki dalgası yaşandı.

Cep telefonuna gelen mesajları okuduğu sırada Çalışkur’un sözleri sosyal medyada tepki dalgasının hızlı bir şekilde yayılmasına sebep oldu.

Çalışkur şöyle diyordu: ““Birtakım veletler yorumlar yapmışlar. Saçma sapan yorumlar ama… Yok gidin, yok istenmiyorsunuz… Ben de ne yapayım? Hepsine engel koyuyorum. Gerçekten okuması bile komik, okurken bile gülüyorum.”

Konuyu bugün Milliyet Cadde ekindeki köşesine taşıyan Ali Eyüboğlu, sosyal medyada yaşanan infial hakkında detaylar verdi.

“Oyuncunun diziden gönderilmesi için Twitter’da başlatılan kampanya, sadece Türkiye değil; dünya gündemine girince, Soykök, paylaşımı kaldırdı” diye yazan Ali Eyüboğlu, bu sözleri ile oyuncuların dikkatli olmasının önemini bir kez daha ortaya koydu.