Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de korkunç plan! Diziden kim ayrılıyor?

Sen Anlat Karadeniz’de korkunç plan! Diziden kim ayrılıyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde bu hafta Vedat’ın korkunç bir planı devreye girecek.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin 16. bölümü 9 Mayıs Çarşamba günü yayınlanacak.

Tahir ile Nefes’in evlendikten sonraki halleri ekran başındakiler için keyifli anlara sahne olacak. Ancak Vedat, bu evliliğini kabullenmeyerek Tahir’in kapısına gidecek. O andan sonra ise Vedat’ın yaptığı kötülükler, çok daha büyük felaketlere yol açarak masum bir başka insanın da hayatına mal olacak.

Tahir’e sevdalı olan Mercan’ın zayıflığından faydalanan Vedat, Nefes’i almak ve Kaleli’leri bitirmek için yaptığı planlarına Mercan’ı da dahil ediyor.

Mercan’ın kendini asmaya çalıştığı o anlarda sandalyeyi iten ise Vedat olacak.

Mercan ölecek mi yoksa bu da bir başka oyun mu hep birlikte göreceğiz ancak dizinin fragmanındaki bu sahneler, Vedat’ın korkunç oyununa bir yenisini daha ekledi. Mercan’ı oynayan Berfu Benian da eğer tanıtımdaki karelerden anlaşıldığı üzere Vedat’ın planı yüzünden kendini asıp ölürse diziden ayrılmış olacak.

İşte 16. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tahir, Yiğit için evlenme kararını bi kere almıştır; ok da yaydan çıkmıştır. Ona karşı olan tüm sesleri bastırır, hedefe kitlenir. Zaten yaylada söylediği “Vedat’ın artığıyla evlenecek misin?” sözünden dolayı Nefes’e çok kızgındır. Nefes’in söylediği hiçbir şeyi dinlemez, evleneceklerini herkese açıklar, ailesinin de, Nefes’in de karşısında dağ gibi durur.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Sen Anlat Karadeniz'de korkunç plan! Diziden kim ayrılıyor? 7

Nefes için ise evlilik keskin bıçaktır. Evlense yanacaklar, evlenmese yanacaklar. Büyük çelişkisinin içinde çırpınırken, hayatının herkesten sakladığı en büyük acısı, onu uykularında yakalamaya başlar.

Nefes’in evleneceği haberini alıp öfkeden çıldıran Vedat, bu evliliği engellemek için hazırladığı planını devreye sokar. Tahir ise Vedat’ı engellemeye çalışırken, geçmişte Vedat’ın canını bağışlamasına sebep olan sırrın iziyle karşılaşır. Tahir’le Nefes evlenebilecekler mi? Ayrı ayrı mı yoksa birlikte mi yanacaklar?