Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de şaka gibi durum! Yayında değil ama zirvede!

Sen Anlat Karadeniz’de şaka gibi durum! Yayında değil ama zirvede!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezonun en dikkat çeken dizileri arasında yer alan Atv’deki Sen Anlat Karadeniz, sezon finali de yapmış olsa hala etkileri sürüyor!

21. bölümüyle sezon arası veren dizi, hikayesi, oyunculuklarıyla ekran başındakilerin büyük ilgisini çekti.

Karadeniz’in muhteşem manzarasının eşliğinde, ekranda bambaşka bir hikaye izleyen dizi müdavimleri, daha ilk bölümlerinden diziye tutuldu.

Dizinin takipçileri o kadar sadık ki sezon arası vermesine karşın, sosyal medyada paylaşımlar yapmaya ve konuşmaya da devam ediyorlar.

Bu durum da diziyi hala sosyal medyanın zirvesine taşıyor.

Tabii dizinin Çarşamba akşamları tekrarlarının yayınlanması da aynı şekilde büyük bir etki sağlıyor dizinin gündemde kalmasında. Geçtiğimiz hafta da yine tekrar bölümüyle sosyal medyanın zirvesindeydi dizi.

Bu hafta 09 Temmuz akşamı, Sen Anlat Karadeniz dizisi, Somera’nın anketine göre, sosyal medyanın yine en çok konuşulanları arasında ilk sıraya oturdu!

Sen Anlat Karadeniz'de şaka gibi durum! Yayında değil ama zirvede! 7

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yayın dönemi olmamasına karşın yaşanan bu durumun tabii ki en önemli sebebi, son dönemde dizinin ekibinde yaşanan değişiklikler.

İlk olarak yönetmen Emre Kabakuşak’ın ayrılmasıyla yaz döneminde gündeme gelen dizi, daha sonra dizinin başından beri hikayesini ve senaryosunu yazan Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz’ın ayrılmasıyla sosyal medyada çok fazla konuşulmaya başlandı.

İzleyenler sosyal medya üzerinden birleşip, seslerini daha fazla duyurabilmek ve senaristlerin ayrılmalarına olan tepkilerini ortaya koyabilmek için sürekli bir çaba halindeler.

Yaşanan bu durum da diziyi sosyal medyada üst sıralara taşımaya devam ediyor.