Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si, Öykü Gürman’ın içine kaçmış!

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si, Öykü Gürman’ın içine kaçmış!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de Asiye’yi oynayan Öykü Gürman, dizinin Youtube kanalından izleyenlerin sorularını yanıtladı.

Dizide, Nefes ve Tahir aşkının yanında, Mustafa ve Asiye arasındaki atışmalar, cilveleşmeler de dizinin en çok konuşulan ve sevilen bölümleri.

Aynı zamanda şarkıcı olan Öykü Gürman’ın, Asiye rolü, diziyi izleyenler tarafından da çok beğeniliyor.

Sosyal medyada pek çok övgü alan Öykü Gürman, izleyicilerden birinden gelen Asiye ile ilgili düşünceleri üzerine şunları söylüyor:

“Ben de kendime çok gülüyorum. İçimden çıkan o enerjiye ben bile inanamıyorum. çok eğleniyorum Asiye ile. En çok cilvesini seviyorum. Çok fazla mimikli, trip atıyor sürekli. Onları Saniye hanıma yapmayı çok seviyorum. Mustafa’ya ‘ney mustafam ney’ demeyi, eşimle cilveleşmeyi seviyorum. Asiye Kaleli olarak, ailemi bir arada tutmak ve bir Kaleli olmaktan çok gurur duyuyorum.”

Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si, Öykü Gürman'ın içine kaçmış! 7

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Asiye karakteri ile benzer yanları olduğunu da vurgulayan Öykü Gürman, “Özellikle merhameti, Adalet duygusu, iyi niyeti, aileyi bir arada tutma isteği, denge unsuru olması ve eğlenceli yanı Öykü’de de var. Çok komik bir insanım normalde de” ifadesini kullanıyor.

Bu arada dizide Karadeniz şivesi ile konuşan Öykü Gürman, günlük hayatına da Asiye’den pek çok söz kattığını şu şekilde anlatıyor:

“Riv riv etme, oy nenem yarabbi, bişey dedun ama ne dedun… Bunların hepsini kendi hayatımda kullanmaya başladım. Özellikle en çok kullandığım kelime yengem.”

Aynı zamanda dizideki tek Karadenizli isim olan Öykü Gürman, kütüğünün Trabzon’da olduğunu ancak Karadeniz’de pek yaşamadığını da ifade etti.

Gürman, “Karadeniz’e zaman zaman geliyordum. Burada şiveye, beden diline, duruş ve tavırlara hep dikkat ederdim. Gurur duyuyorum Karadeniz halkıyla ve şivesiyle.”