Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler yine batırdı! İzleyiciler çileden çıktı!

Ufak Tefek Cinayetler yine batırdı! İzleyiciler çileden çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’De dün akşam 31. bölümüyle ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler dizisine sosyal medyada eleştiri yağıyor.

Dizide merakla beklenen cinayeti kimin işlediği ve kimin kurban olduğu sorusu yine yanıtını bulamadı!

32. bölümüyle gelecek hafta final yapacak olan dizinin parti sahnesinde, herkesin birini öldürme planları teker teker ortaya çıktı.

Ancak ekran başındaki izleyiciler, yine kayda değer bir adım atılmamasını eleştirdiler.

Koca bir bölümün boş geçtiğini savunan izleyiciler, “Güzelim diziyi mahfettiniz.. Senaryo berbat gidiyor, keşke sezon finali yerine final yapıp bitirselerdi”, “Kac saattir karnımız ağrıya ağrıya izledik. Bir şey olmadı! Noldu sezon finali olacaktı bu noldu?”, “Bu kadar boş bir bölüm için çok teşekkürler”, “Hayatımın 2 saatini boş bir bölüm için mahvettiğime inanamıyorum! Kendimi alkışlıyorum!”, “Yine hayal kırıklığı, yine hüsran!”, “Heyecanla bekle ve bomboşşş bir bölüm!”, “Saçmaladılar artık!”, “Seyirciyi aptal yerine koydunuz!”, “Bıktım bunlardan artık! Birbirinizi öldürün de siz de kurtulun biz de kurtulalım! Hepsi komik!” ifadelerini kullanan izleyiciler, 31. bölümden hiç memnun kalmadıklarını dile getirdiler.

Ufak Tefek Cinayetler yine batırdı! İzleyiciler çileden çıktı! 7

Sezon finali yapmaya hazırlanan dizide şimdi kimin öldüğü büyük merak konusu. Herkesin siyah giydiği partide düşen kişinin kıyafeti de tartışma konusu olmaya devam ediyor.

Dizinin ilk bölümünde cinayetin işlendiği sahneyi hatırlayan izleyiciler, aradaki farkı da anladı. Aylar önce çekilen bölümde, tüm karakterler farklı kıyafetler giymişti. Ancak dün akşam yayınlanan bölümde, söz konusu partide tüm oyuncuların siyah giymiş olması dikkat çekti.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Bu değişikliğin sebebi de düşme sahnesinde siyah kıyafetli birinin olmasıyla ilgiliydi. İzleyici uzun süredir düşen kişinin siyah giydiğini farkedip kurbanı tahmin etmeye çalışırken, sosyal medyadaki bu tahminler üzerine ilk bölümdeki partinin devamı gibi olan sahnede, herkesin bir kurban olabileceği algısı yaratılmak için kıyafetler siyaha dönüştürülmüş anlaşılan!

Bakalım, gelecek hafta yayınlanacak bölümde izleyiciyi tatmin edecek gelişmeler yaşanacak mı?