Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu sosyal medyada ölüm tehditleri alıyor!

Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu sosyal medyada ölüm tehditleri alıyor!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu sosyal medyada ölüm tehditleri alıyor! 7

Son beş yılın en yüksek reytingine ulaşan Sen Anlat Karadeniz adlı dizide eşine şiddet uygulayan, kötü adam rolünde Mehmet Ali Nuroğlu var. Dizinin en çok konuşulan ismi o. Çünkü o kadar inandırıcı ki, sosyal medyadan tehditler alıyor. Sabah’tan Sonat Bahar’ın röportajı…

– Bugüne kadar ekranda sizi böyle bir karakterle hiç görmedik. Hep iyiyi oynayan bir adamın kötüye dönüşü nasıl oldu?
– Aslında Sen Anlat Karadeniz’de bana başka bir rol önerilmişti. İyi adamlardan biriydi. Ben Vedat’ı istedim. Çünkü kariyerimde hiç oynamadığım bir roldü. Üstelik televizyonda çok alışık olmadığımız, psikolojik derinliklere sahip bir karakterdi. Bu beni çekti.

– Bu rolü kabul ederek zoru seçmişsiniz… Yanılıyor muyum?
– Biz oyuncular kazandığımız bir başarıya, şöhrete arkamızı verip, tüm kariyerimiz boyunca buradan ekmek yiyebiliriz. Ama bu benim tercih ettiğim bir şey değil. Dizi işlerine ara vermelerimin arkasında da bu var. Hoşuma gidecek rolü beklerim. Bu nedenle bazen maddi sıkıntılara göğüs germişliğim de oldu ama bir işi hiçbir zaman maddi kaygılarla yapmadım.

– Sen Anlat Karadeniz sadece bir dizi mi size göre?
– Osman Sınav en başından beri bu işin, konsept bir iş olduğundan söz ediyor. Televizyonda yeni bir konsept koymak ve devam ettirmek adına bu proje çok önemli. Ve bir teması var; kadına şiddete karşı duran bir misyon yüklendi. Bunu da, toplum geneline göre daha erkek egemen tanınan Karadeniz üzerinden, hırçın imajı olan bir bölgedeki insanların üzerinden ve onların kadına kol kanat germesi üzerinden yaptı. Bunlar ters köşe şeyler ve benim hoşuma gitti.