Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu sosyal medyada ölüm tehditleri alıyor!

Sen Anlat Karadeniz’in Vedat’ı Mehmet Ali Nuroğlu sosyal medyada ölüm tehditleri alıyor!

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz'in Vedat'ı Mehmet Ali Nuroğlu sosyal medyada ölüm tehditleri alıyor! 7

– Osman Sınav sizin için, “Kötüyü bu kadar aşkla oynayan birini görmedim” demişti. Öyle mi gerçekten?
– Sağ olsun… Aşk dediğiniz şey bir kötülük jeneratörü gibi. Kadına yönelik suçlara baktığınızda hepsinin aşk bahanesiyle işlendiğini görüyorsunuz. Aşk, muğlak bir şey. İnsanlar saplantıya dönüşmüş, adına aşk dedikleri şeyi kendi içindeki boşlukları doldurmak, kendi sıkıntılarını, acizliklerini bir insan üzerinden çözümlemek için kullanıyor. Vedat için de böyle bir tanım var zaten, o hayatının tüm acısını karısından çıkarıyor. Bu çok doğru, böyle adamlar var. Sağlıklı bir insan vicdanlıdır. İçi elvermez bazı şeyleri yapmaya. Ben kendime zarar veririm, sevdiğim insana veremem. Ama Vedat sağlıksız bir karakter.

ŞİDDET GÖRMÜŞ KADINLARDAN MESAJLAR ALIYORUM

– Çok gerçekçi bulunduğunuz için ölüm tehditleri aldığınızı okudum. Doğru mu bu?
– O biraz abartılmış bir söylenti. Dizi yayınlanmaya başlayınca, sosyal medya üzerinden küfürler, tehditvari mesajlar aldım. Çok kafaya takmadım aslında çünkü sosyal medyada herkes kabadayılık taslayabiliyor. Bunun da önünü kesmek için bu mesajları paylaştım ve arkası kesildi. Sokakta rahat yürüyorum, olumlu tepkiler de alıyorum. Şiddet görmüş kadınlardan teşekkür mesajları alıyorum. Bizim dizi izlenirken benim oynadığım karakteri gören dayakçı bir koca evinde rahat oturamıyordur.

– Son beş yılın en iyi reytingini alacağını düşünüyor muydunuz?
– İlk günden beri iyi bir iş ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Ama yapımcımız da, senaristimiz de, yönetmemiz de başarıyı reyting üzerinden tanımlayan insanlar değil. O yüzden bu motivasyonla çalışmadık, “Çok iyi iş yapacağız” diye yola çıktık. Ve yaptık. Kendimizi işe tamamen vermiş durumdayız. Hatta bu kendimizi hırpalama boyutunda da olabiliyor.