Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Temmuz Gürkan Karaca için Sen Anlat Karadeniz dizisi hayatının fırsatıydı!

Temmuz Gürkan Karaca için Sen Anlat Karadeniz dizisi hayatının fırsatıydı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Anlat Karadeniz dizisi 3. sezonun başında 64. bölümüyle birlikte geçtiğimiz Çarşamba akşamı izleyicilerine veda etti. Dizinin oyuncuları final anlarını hep birlikte izledi. O anlarda hem gurur hem de gözyaşları vardı.

Dizide Komiser Ali karakterine hayat veren Temmuz Gürkan Karaca, bir hayli mutluydu. Uzun soluklu bir işin içinde olmanın kendisi için önemli kazanımlar sağladığına değinen Karaca, Dizi TV programına konuştu.

Karaca, “Bir oyuncu için uzun soluklu olmak, çok güzel bir şey. böle bir ekiple birlikte olmak çok ekstra mutluluk verici. bana çok fazla şey kattı. insanlık anlamında, oyunculuk anlamında çok artıları oldu ve çok keyifli bir 3 sene geçirdik. Çok iyi arkadaş olduk hepimiz. İş dışında mutlaka görüşeceğiz ama orada yaşadıklarımızı, oradaki paylaşımlarımızı mutlaka özleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

Karaca, kadına şiddete yönelik farkındalık sağlayan önemli bir yapımda yer aldığını ve bunun gururu yaşadığını anlatan Karaca, bunun kendisi için çok önemli olduğunu anlattı.

Oyuncu, “Kadına çok değer veriyorum. Karımı çok seviyorum, annemi çok seviyorum ve kız kardeşimi çok seviyorum. Bu farkındalığın bir parçası olmak benim için çok gurur verici” dedi.