Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisine büyük ödül!

Sen Çal Kapımı dizisine büyük ödül!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İkinci sezonuyla Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Sen Çal Kapımı dizisinin finaline az kaldı. 50. bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanan diziden geriye sekiz bölüm kaldı.

Birinci sezonun sonlarına doğru reytingleri düşünce yayınına ara verilen, yenilenen hikayesiyle birkaç hafta önce ekranlara geri dönen Sen Çal Kapımı, yeni bölümleriyle çok iyi reyting alıyor. Dizi, sosyal medya paylaşımlarında da başarılı sonuçlar elde ediyor.

Bu başarı diziye iki ödül getirdi. Sen Çal Kapımı’nın başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin Golden Wings ödüllerine layık görüldü. Girne Amerikan Üniversitesi tarafından verilen dijital içerik ödülleri Golden Wings’te kazananlar halk oylamasıyla belirlendi.

Sen Çal Kapımı dizisine büyük ödül! 7

Yapılan oylama sonucu Kerem Bürsin “En İyi Erkek Oyuncu”, Hande Erçel de “En İyi Kadın Oyuncu” ödüllerine layık görüldü. Erçel ve Bürsin’e, düzenenlenen bir törenle ödülleri takdim edildi.

Dizi sürekli olarak başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kısa süre önce İtalya’da yayınlanmaya başlayan Sen Çal Kapımı dizisi yurt dışında da çok büyük bir hayran kitlesine sahip.

Sen Çal Kapımı’nın 30 Haziran çarşamba günü yayınlanacak olan 43. bölümünden ilk fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.