Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinin 4. bölüm fragmanları 12 milyondan fazla izlendi

Sen Çal Kapımı dizisinin 4. bölüm fragmanları 12 milyondan fazla izlendi

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı dizisi 4. yeni bölümü ile izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor… 29 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’de Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizi 7-8 bandındaki reytingleri ile yaz ekranının en başarılı projesi olmayı başardı… Sen Çal Kapımı dizisinde iki başrol oyuncusunun uyumu ve eğlenceli sahneler bu başarının da nedenlerinin başında geliyor.

Dizinin 4. bölümünden yayınlanan fragmanlarının youtube’da 3-4 gün içinde 12 milyondan fazla izlenme elde ettiğini hemen belirtelim. Hem Fox TV hem de Sen Çal Kapımı isimli kanallarda yayınlanan toplam 4 videoya gösterilen bu büyük ilgi yaz ekranındaki diğer dizilerin erişemediği bir başarı… Bu kadar büyük bir ilgi ile beklenen yeni bölümde izleyicileri bazı sürprizler bekliyor.

Peki 4. bölümde neler olacak? İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacakların detayı: Eda, üst üste aldığı haberlerle strese girdi ve Serkan’ın kollarında uyuyuverdi yine. Üstelik bu sefer ciddi bir derdi var, Selin’le Ferit ev ziyaretine gelmek istiyorlar. Ancak beraber yaşanan bir ev yok ortada. Hazırlık yapmak lazım; vakit dar, yapılması gereken çok, Serkan’ınsa tüm düşündüğü iş, iş ve yine iş.

Eda’nın arkadaşları ise Serkan’ın Selin’le ilişki yaşadığına eminler. El ele göz göze yakaladılar onları. Eda evi hazırlamaya çalışırken bir taraftan da onları her şeyin yolunda olduğuna ikna etmeye çalışıyor.

Eda, bütün gün misafirlerini en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yaptıktan sonra hiç beklenmedik yerden gelen haberse artık sabrını taşırıyor. Ve işler çığırından çıkıyor.