Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı reytinglerde iyi, Cam Tavanlar ise alarm zilleri çalıyor!

Sen Çal Kapımı reytinglerde iyi, Cam Tavanlar ise alarm zilleri çalıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /detay – Yaz ekranında diziler azaldı ama ekrana gelen yapımlara olan ilgi de düştü… Hem izleyici sayısı azaldı hem de dizi sayısı. Çarşamba rekabetinden Kuruluş Osman geçtiğimiz hafta çıkmıştı. Şimdi iki dizinin mücadelesini izliyoruz.

Fox TV ekranlarında yayınlanmakta olan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı’nda Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin etkileyiciliği hala sürüyor. İkilinin uyumlu halleri izleyicileri ekrana taşıyor ve hikaye de yine ilgi çekmeye devam ediyor. Sen Çal Kapımı dizisi dün akşam iyi reytingler elde etti.

43. bölümü yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin tüm kişiler ve ABC1 gruplarında üçüncü olduğunu ve AB’de ise günü 4. sırada tamamladığını belirtelim. Dizinin 44. yeni bölümünde renkli anlara şahitlik edeceksiniz. Fragmanı aşağıda bulabilirsiniz. Peki Cam Tavanlar’ın durumu ne?

Show TV’nin tüm dizilerini bitirmesinin ardından yayına aldığı Cam Tavanlar’da Kubilay Aka ile Bensu Soral ikilisi başrolde buluştu. Dizinin ilk 4 bölümlük performansına bakılınca hikaye ve oyunculuk bakımından geçer not alsa da, zaman zaman Bensu Soral’ın Leyla karakterine tam olarak uymadığı eleştirileri yapılıyor.

Sen Çal Kapımı reytinglerde iyi, Cam Tavanlar ise alarm zilleri çalıyor! 8

Dizinin reyting sonuçlari ise işlerin pek de yolunda gitmediğine işaret ediyor. Dizi düşük oranlar almayı sürdürüyor. Tüm kişilerde dün akşam 9. sırada yer alan Cam Tavanlar, AB’de günü 12. olarak bitirdi. ABC1’de ise dizinin 11. olduğunu görüyoruz.

Cam Tavanlar 5. yeni bölümüyle 7 Temmuz çarşamba akşamı ekrandaki yerini alacak.