Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’dan sonra Bir Başkadır’da gözleriyle oynayan kadın, Bige Önal!

Sen Çal Kapımı’dan sonra Bir Başkadır’da gözleriyle oynayan kadın, Bige Önal!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – 2010 yılında oyunculuk kariyerine başlayan Bige Önal, 10. senesinde… Aras Bulut İynemli ile yaşadığı aşkla magazin gündemine sıklıkla gelen birisi… Birçok haberde görmüşsünüzdür, kendisinden ‘Aras Bulut İynemli’nin sevgilisi’ diye bahsediliyor. Aslında böyle bir ifadeyi de hiç hak etmeyen bir kariyere sahip.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Rita olarak dikkat çeken Bige Önal, birçok projede farklı rollerde yer aldı. Mesela, Benim Adım Gültepe dizisinde Nazlı olarak hatırlayanlar çoktur. Çok da tutmayan Maral En Güzel Hikayem dizisinde Alara olarak ekranda yer almıştı.

Bodrum Masalı dizisinin hayranları da Lal karakteri ile ünlü oyuncuyu hatırlayacaktır. Bozkır isimli dijital platform dizisinde Tülay, ayrıca Hakan Muhafız’da Berrin olduktan sonra Sen Çal Kapımı’da Selin olarak bu sefer ekranda boy gösteriyor.

Bige Önal, Selin karakterinde de son derece başarılı. Ancak bir önemli özelliği var ki, sosyal medyada bu çok konuşuldu. O da oyuncunun mavi gözleri… Adeta gözleriyle rol yapan bir isim konumunda… Sen Çal Kapımı izleyicilerinin Bige Önal’ın gözlerine hayranlıkları, sadece renginden değil, hissettirdiği anlamdan da kaynaklanıyor.

Sen Çal Kapımı'dan sonra Bir Başkadır'da gözleriyle oynayan kadın, Bige Önal! 9

Netflix’te Bir Başkadır isimli Berkun Oya imzalı diziyi izleyenler de fark etmiştir. Hocanın kızı Hayrünnisa karakterinde son derece iyi performans gösteren Bige Önal, türbanlı halinde daha da belirginleşen gözleriyle oynadı…

Birçok sahnede hisselerini mavi gözlerinin yaydığı anlam ile ifade eden bir Hayrünnisa izledik… Ancak yıkıcı bir an vardı ki, izleyiciler orada kala kaldı.

Sen Çal Kapımı'dan sonra Bir Başkadır'da gözleriyle oynayan kadın, Bige Önal! 10

Aslında Hayrünnisa, babası olarak bildiği Ali Sadi hocanın gerçek evladı değil. O bir evlatlık. Üvey annesinin gözlerine benzesin diye evlatlık verilirken Mavi gözleri nedeniyle seçilmiş… Yani “mavi” gözleri dizide çok anlamlı bir şekilde kullanıldı.

Bir Başkadır izleyicileri için ruhu ve içindeki enerjisi zaten o mahalleye ait olmayan bir genç kızın resmedilmesiydi Hayrünnisa… Zaten evden ayrılıp Konya’ya okuluna gittiği sahnede saçlarını açarak da babasından bu haliyle kendisini kabul etmesini istemesi çok anlamlıydı.

Bige Önal da karaktere öyle güzel bir yorum kattı ki, mavi gözlerinin hissettirdikleriyle, Hayrünnisa’nın adeta dili oldu…

Sen Çal Kapımı'dan sonra Bir Başkadır'da gözleriyle oynayan kadın, Bige Önal! 11