Ana sayfa Dizi Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu’nun annesini bakın kim oynayacak?

Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu’nun annesini bakın kim oynayacak?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İkisi de son dizilerinin ardından hayranları tarafından heyecanla beklenen isimler; Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu. Zira Özcan Deniz, son olarak İstanbullu Gelin’deki Faruk rolünden sonra bir süredir ekranda yok. Benzer durum Helvacıoğlu için de geçerli. Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Nefes karakteri ile gönülleri çaldı oyuncu.

Ulaş Tuna Astepe ile iyi bir ekran uyumu yakalaması ve hikayenin de çok dikkat çekmesiyle birlikte, Sen Anlat Karadeniz dizisi adeta oyuncu için bir sıçrama tahtası oldu. Bundan sonra gelecek yeni işi ise merakla bekleniyor. İrem Helvacıoğlu, yaz sezonunda bol bol tatil yapıp fotoğraflarını da takipçileriyle paylaştı.

Özcan Deniz ise eşi Feyza Aktan ile ani boşanmasıyla gündeme geldi. Deniz, geçtiğimiz sezon müzik çalışmalarına ağırlık vermeyi tercih etti ve dizilerde yer almadı. Şimdilerde Seni Çok Bekledim isimli dizinin yapım kısmında da rol alıyor.

Oyuncu, İrem Helvacıoğlu ile kamera karşısına geçecek. İlk bölümlerin senaryosunu da yine Özcan Deniz’in yazdığı projede ayrıca Caner Şahin, İlhan Şen, Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Ali İpin ve Durul Bazan da rol alıyor.

Star TV için çekilen ve Şahin Altuğ’un yönetmenliğini üstlendiği diziye yeni oyuncular da dahil olmaya devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Nihan Büyükağaç oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medyadan verdiği kulis bilgisine göre Büyükağaç, İrem Helvacıoğlu’nun annesini oynayacak.

Seni Çok Bekledim dizisinde İrem Helvacıoğlu'nun annesini bakın kim oynayacak? 7

Pek çok diziden hatırlanan oyuncu, 1981 doğumlu aslında. İlk olarak Fırtına isimli dizide rola lana oyuncu daha sonra
Sınıf, Derdest, Ayrılık, Muhteşem Yüzyıl, Tozlu Yollar, Sevdaluk, Gönül İşleri, Gecenin Kraliçesi gibi dizilerde de oynadı. Nihan Büyükağaç’ın son rol aldığı yapım ise atv’de yayınlanan Canevim dizisiydi.