Ana sayfa Sosyal Medya Serkay Tütüncü, sosyal medyada eleştirileri çok önemsiyor!

Serkay Tütüncü, sosyal medyada eleştirileri çok önemsiyor!

tarafından ker_def

Serkay Tütüncü, oyunculuk eğitimini bırakmıyor..

Afili Aşk dizisinde Volkan karakterine hayat veren ünlü oyuncu, 6 aydır eğitim aldığını ve daha öncesinde de tiyatro deneyiminin olduğunu belirtti.

Milliyet Cadde’nin sorularını yanıtlayan Tütüncü, “Oyunculuk eğitimi benim için sadece sahne ya da kamera önü olmadı. Hayatı yaşayış biçimimde farklılıklara sebep oldu. O yüzden hep öğrenci kalmak istiyorum, öğreneceğim çok şey olduğuna eminim. Bundan sonraki eğitimim Amerika’da olacak. Planımı yaptım” diye konuştu.

Ünlü olduktan sonra hayatında büyük değişiklikler olmadığını belirten Tütüncü, “Aynı yerde, aynı arkadaşlarımla ve aynı şeyleri yapmaya devam ediyorum. Sadece işimin bir getirisi olarak daha fazla sorumluluklarım var” diye belirtti.

Tütüncü, sosyal medyada art niyet sezmez ise eleştirileri ciddiye aldığını anlattı.

Oyuncu, özel hayatı ile ilgili hiçbir eleştiriyi ise takmıyor. Bu noktada kırmızı çizgileri olduğunu belirtiyor.

Tütüncü, ” Sonuçta yaptığımız iş, insanların görüşlerine sunuyoruz. Bu nokta onların yorumlarını dikkate almamak olmaz” diyerek sosyal medyayı önemsediğini anlattı.

Hayatında birisi olmadığını ve işine odaklandığını vurgulayan oyuncu, ayrıca hayranlarından gelen mesajlara da çok mutlu olduğunu ifade etti.