Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 6 Haziran Perşembe 251. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Sev Yeter 6 Haziran Perşembe 251. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

tarafından ker_def

Kanal 7 dizisi Sev Yeter 6 Haziran Salı günü 251. bölümüyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise merak konusu. İshita’nın yalan söylediğini ve Avusturalya’ya gideceğini düşünen Adi Raman’ı arar. Raman İshita’ya daha da kinlenir. Ruhi ise İshita’nın hayatına birinin girdiğini düşünüyordur. İshita başka biriyle aşk mı yaşıyor?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter Kanal 7’de… 251. bölümden ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Özet bilgiler şöyle:

Sev Yeter’de Babalar Günü gelmiştir. Ruhi, Adi ve Pihu babaları Raman hakkında çok güzel sözler söylerler. Herkes gözleri dolu dolu onları dinler. Raman da çok duygulanmıştır. Özellikle Pihu’nun sevgi dolu sözleri Raman’ı oldukça şaşırtır.

İshita çocuklarına dişçi konferansına Singapur’a gideceğini söyler fakat Adi onun yalanını ortaya çıkarır. Kardeşi Ruhi’yle bu gerçeği paylaşan Adi, İshita’yı durdurmanın yollarını arar. Ruhi İshita’nın hayatında başka biri olduğunu düşünürken, Adi de babasına olanları haber verir. Raman İshita’ya daha fazla öfkelenir ve onun için kılını kıpırdatmaz. İshita’nın herkese yalan söylemesinin sebebi ne?

Künye:
Orijinal Adı: Ye Hai Mohabbatein
Yapım: Ekta Kapoor
Yönetmen: Neeraj Baliyan Imran
Oyuncular: Divyanka Tripathi, Karan Patel, Abhishek Verma, Ruhanika Dhawan, Aditi Bhatia, Ribbhu Mehra, Abhishek Verma, Kaushal Kapoor, Shahnaz Rizwan, Sangram Singh, Avantika Hundal, Shireen Mirza
Senarist: Ritu Bhatia
Türü:Romantik, dram