Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde pes dedirten gelişme, kadınlar ayağa kalkacak!

Çukur dizisinde pes dedirten gelişme, kadınlar ayağa kalkacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Show TV ekranlarında geçtiğimiz hafta 2. sezonunun finalini yapan Çukur dizisinde son dönemde dikkat çeken bir detay vardı.

Dizinin erkeklerinin ellerinden silahı düşürmedikleri ve sürekli silahların patladığı, ölümlerin yaşandığı Çukur, bu haliyle şiddeti özendiren bir yapım olarak dizi tarihimizde kendine müstesna bir yer edindi.

Çukur’da 3.sezona mesaj gibi bir gelişme yaşandı. Şiddet konusunda bu sefer kadınlar devreye girdi. Daha önce Çukur kadınları şiddete özendirme konusunda mesafeli bir duruş takınıyordu. Ancak bu duruşun yıkıldığına şahit olduk.

Hare Sürel’in canlandırdığı Damla karakterinin gözünü bile kırmadan adam öldürmesi Çukur için büyük bir adım oldu.

Birçok izleyici ise bu duruma ‘pes artık’ demeden duramadı. Zira erkeklerden sonra şimdi de kadın karakterlerin silaha sarılması aslında 3. sezon için de bir tüyo niteliği taşıyordu.

Çukur senaristleri nasıl yapar bilinmez ama kadın karakterlerin silaha sarılması olayı izleyicide rahatsızlığı artırabilir.

Çukur dizisinde pes dedirten gelişme, kadınlar ayağa kalkacak! 7

Damla’nın eğitimi sayesinde hedefini vurmayı başaran Karaca üzerinden yeni bir şiddet dalgasının bu sefer kadın karakterler üzerinden gelebileceği ortaya konmuş oldu.

Erkek şiddetine karşı çıkanlar ise bu sefer kadın şiddetinin de buna katılması ile şaşırdı kaldı…

“Ölüm kusan kadınlar” Çukur’un 3. sezondaki sürprizi (!) mi olacak, siz ne dersiniz?

Kadınların eline silah yakışmaz diyenler bakalım seslerini sosyal medyada duyuracak mı?