Ana sayfa Sosyal Medya Sevda Erginci at üstünde adeta şov yaptı!..

Sevda Erginci at üstünde adeta şov yaptı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –TRT1’de yayınlanan Seni Kalbime Sakladım adlı dizinin başrol oyuncusu Sevda Erginci  son sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.

Yayınlandığı ilk günden bu yana beğeniyle takip edilen Seni Kalbime Sakladım’da Ekin Mert Daymaz ile partner olan Sevda Erginci, at bindiği anlardan fotoğraflarını instagram hesabında yayınladı.

Oyuncunun ‘Terapi’ notunu düştüğü paylaşımlar kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Instagram’da 1.8 milyon takipçisi bulunan  oyuncunun yayınladığı fotoğraflara, ‘Asil kadın’ ve ‘Çok iyi’ şeklinde yorumlar yapıldı.

Sevda Erginci at üstünde adeta şov yaptı!.. 8

At üstünde şaha kalkan Sevda Erginci’nin fotoğraflarından, binicilik konusunda bir hayli usta olduğu görülüyor. Yer aldığı her projede adından beğeni ile söz ettiren Sevda Erginci yeni dizisinde, partneri Ekin Mert Daymaz ile güzel bir uyum yakaladı. Çift hakkında, sosyal medyada da pek çok olumlu yorum yapılıyor.

İlk bölümü 30 Haziran 2022’de yayınlanan Seni Kalbime Sakladım’da iki ünlü oyuncu ‘Zeynep’ ve ‘Civanmert’ karakterlerine hayat veriyor.

Sevda Erginci at üstünde adeta şov yaptı!.. 9

Öte yandan birçok markadan çeşitli reklam teklifleri alan Sevda Erginci yer alacağı projeleri ve marka iş birlikleri için gelen teklifleri titizlikle değerlendiriyor. Oyuncu, “Yılın En İyi Genç Kuşak Kadın Oyuncusu”gibi pek çok ödülle de başarısını perçinlemeye devam ediyor.