Ana sayfa Dizi Haberleri Sevgili Geçmiş dizisinde final yolu gözüktü!

Sevgili Geçmiş dizisinde final yolu gözüktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Star TV’nin büyük iddialar ile ekrana sürdüğü Sevgili Geçmiş dizisinde 6. bölümün reytingleri de çok kötü geldi. Dizide en son senarist ve yönetmen değişikliği yapılmıştı. Çok etkili bir kadrosu da bulunan dizi,hikayesiyle de ilgi çekiciydi. Ancak izleyiciler Cuma akşamları için alıştıkları dizileri tercih etti.Bir de Ferhat ile Şirin dizisinin gelişi ile Sevgili Geçmiş ciddi anlamda izleyici kaybetti.

Emre Kınay, Ece Uslu, Sevda Erginci, Melis Sezen,Burak Çelik, Seçkin Özdemir, Özge Özacar ve Elifcan Ongurlar’ın başrollerinde yer aldığı dizide geçtiğimiz hafta senarist değişikliği yaşanmıştı. Funda Alp’ten alınan senaryo, Gül Abus’a devredilmişti. İkinci değişiklik de gerçekleşti ve yönetmen koltuğunda oturan Aydın Bulut, yerini Osman Kaya’ya bıraktı.

Bu değişiklikler reytinglerde nasıl bir sonuç doğuracak merak ediliyor.

Sevgili Geçmiş dizisinin 29 Kasım Cuma günü yayınlanan 6.bölümü AB grubunda 17. sırada yer aldı.Tüm kişilerde ise 23. sırada kendisine yer bulabildi. ABC1 grubunda ise ancak 22. olabilidi. Yani dizinin durumu kötü. Bir ayağı çukurda. Star TV gün değişikliği yaparak diziyi başka bir güne alır mı bilinmez ama fazla bir hamle yapma şansı da yok.

Yani Sevgili Geçmiş için bir final gelişmesi yaşanırsa şaşırmamak gerekiyor.