Ana sayfa Dizi Haberleri Şevkat Yerimdar’ın Sanem’i Semra Güzel, karakteri gibi süslü birisi!

Şevkat Yerimdar’ın Sanem’i Semra Güzel, karakteri gibi süslü birisi!

tarafından ker_def

Milliyet’ten Sercan Kısmet’e konuşan Şevkat Yerimdar dizisinin Sanem’i Semra Güzel, “Onun gibi süslenmeyi seviyorum. O yüzden bu karakter beni çok zorlamıyor” dedi.

Eski nişanlısı tarafından darp edildikten sonra kısa süreliğine ara verdiği ‘Şevkat Yerimdar’ dizisine geri dönen Semra Güzel, “Artık kimseye kolay kolay güvenmemeyi öğrendim” diyor.
İşte röportajdan bir bölüm:

– Sanem nasıl bir karakter?

Esin (Başak Parlak) karakterinin en yakın arkadaşı… Keyifli, eğlenceli, enerjisi yüksek biri ve asıl görevi, durumları değerlendirip, arkadaşını iyi yönlendirmeye çalışmak. Dizideki mesleği yaşam koçluğu ve her şeyin iyilikle çözülebileceğine inanan, tebessümü bol bir karakter.

– Benzer yönleriniz var mı?

Sanem’le tek farklı olduğumuz taraf; fazla süslü olması, hep topuklu ayakkabı ve kısa elbiseler giyiyor. Bense normal hayatımda daha spor giyinmeyi seven, hatta makyajsız dolaşabilen biriyim. Ama içten içe sanırım bazen ben de, Sanem gibi süslenmeyi seviyorum. O yüzden bu karakter beni çok zorlamıyor.

– ‘Şevkat Yerimdar’ fenomen olmuş bir sinema filmi. Dizi için teklif geldiğinde bir tereddütünüz oldu mu?

Almanya’da olduğum için o dönemler filmi tam bilmiyordum, diziyle anlaştıktan sonra izledim. Başak Parlak ve Özgürcan Çevik’in rollerinin uyumunu, hatta uyumsuzluklarını çok sevmiştim. Seyircimiz de bizi sevdi, ekranda da güzel gidiyoruz. Setimizde çok tecrübeli isimler var. Bu da benim için büyük bir deneyim oluyor. Mesleğimi sevgiyle yapıyorum.