Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam ve Yasak Elma oyuncuları taciz olayı hakkında bildiklerini saklıyor mu?

Şevval Sam ve Yasak Elma oyuncuları taciz olayı hakkında bildiklerini saklıyor mu?

tarafından ker_def

Yasak Elma dizisindeki Talat Bulut’un kostüm asistanı genç kızı taciz ettiğine yönelik iddialar uzun süredir gündemde. Mahkeme delil yetersizliğinden takipsizlik kararını onaylamıştı.

Şevval Sam, Sevda Erginci ve Eda Ece’nin başını çektiği oyuncular ve set ekibi ise Talat Bulut’a karşı cephe almıştı. Sette ise çekimler devam ediyor. Soğukluğun da sürdüğü biliniyor. Yapımcı Fatih Aksoy, kimsenin birbirini beğenmesinin beklenemeyeceğini, birçok oyuncunun da rol alırken birbirlerine bayılmadıklarını ama sette işlerin yolunda olduğunu açıklamıştı.

Bugün bir açıklama da teve2 ekranlarında hafta içi yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü oyuncu Güven Hokna’dan geldi.

Hokna, Talat Bulut’a yönelik oyuncu arkadaşlarının tepkilerini yanlış bulduğunu belirterek şöyle konuştu: “Böyle bir şey olmuşsa yapım neden devam ettiriyor. Şevval’i çok severim ama ‘maalesef’ demesi ayrı bir şey. Görmediğin bir şey için böyle tavır koyamazsın. Siz hiç mi hata yapmadınız hayatta. Her şeyin bir üslubu vardır. Daha olgun değiller, çok gençler ya da taciz olayı hakkında çok bildikleri şey var açık etmiyorlar. Ben Talat Bulut’a yakıştıramadığım için inanasım gelmiyor.”

Hokna’nın özellikle taciz olayı hakkında oyuncuların bildikleri çok şey olmasına karşın bunları açık etmediklerine yönelik yorumu dikkatleri çekti. Şevval Sam, Eda Ece ve Sevda Erginci gibi oyuncuların çok ağır tepkilerinin altında ne yattığını merak eden çok sayıda kişi de Hokna gibi düşünüyor olsa gerek, sosyal medyada da bu konu sorgulanmakta…

Talat Bulut hakkında da konuşan Hokna, şu sözleri sarf etti:

“Talat çok efendi, beyefendi birisi. ‘Gördüğünün yarısına duyduğunun hiçbirine inanma demişler.’ Kimseyi kesinlikle savunmuyorum. Ben böyle bir olay yaşamadım. Talat’ın bu kadar aç bir pozisyonda olduğunu zannetmiyorum”.”