Ana sayfa Dizi İzle Shiv sayesinde gerçek ortaya çıkacak! İkimizin Yerine 453. bölüm izle

Shiv sayesinde gerçek ortaya çıkacak! İkimizin Yerine 453. bölüm izle

tarafından ker_def

İkimizin Yerine dizisi 453. bölümde neler olacak? Ganga, kötü adamların elinden kurtulmayı başarmış ve diğer kadınları da o depodan çıkarmıştır. Ne yazık ki Ganga yakalanır ve basına daha büyük bir bela alır. Anandi ve ailesi de, Anup’un yaptıkları sonucunda zor durumda kalırlar. Shiv sayesinde bu olay da çözüme kavuşur.

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizisi İkimizin Yerine 4 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan 453. bölümde gerçeklerin ortaya çıkması heyecanla bekleniyor. Dizinin bu bölümünden ilk detayları videoda bulabilirsiniz.

Peki başka neler izleyeceğiz? Ganga mahsur kaldığı yerden kaçmaya çalışır fakat başarısız olur. Onun yardımıyla kaçan diğer kızlar Jagdish’e ulaşır ve Ganga’nın durumunu anlatır. Jagdish karısını kurtarabilecek mi?

Alok, Anup’un suçunu üstüne alır ve onun yerine hapse girer. Anandi ve Kishor onun bu hamlesiyle büyük bir şok yaşar. Ganga ise mahsur kaldığı yerden kurtulmaya çalışır. Yanındaki diğer kızlar onun yardımıyla kaçmayı başarır fakat Ganga yakalanır.

Kaçan kızlar karakola gidip Jagdish’e ulaşır. Jagdish kızların tarif ettiği kişinin Kusum’un kocası olduğunu anlar. Eski bakanın kendisinden intikam almaya çalıştığını düşünen Jagdish Ganga’yı kurtarabilecek mi?